Arda Burak Femtopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #11 Bende de aynı sorun oldu. Gizli sekmeden prime gaming e girdim ve telefon numarası eklemeden devam ettim sonrada prime aktif oldu.
Bende de aynı sorun oldu. Gizli sekmeden prime gaming e girdim ve telefon numarası eklemeden devam ettim sonrada prime aktif oldu.
DarkFox Yoctopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #12 4 ay aldım ben
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #13 Arda Burak dedi: Bende de aynı sorun oldu. Gizli sekmeden Prime Gaming'e girdim ve telefon numarası eklemeden devam ettim sonra da Prime aktif oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız? Başımda böyle bir sorun var.
Arda Burak dedi: Bende de aynı sorun oldu. Gizli sekmeden Prime Gaming'e girdim ve telefon numarası eklemeden devam ettim sonra da Prime aktif oldu. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız? Başımda böyle bir sorun var.