Prime H510M sistemde RGB bağlantısı nasıl yapılır?

Scrapper0

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım fakat kasa fanlarının RGB bağlantısı anakarta değil de kontrolcüye yapılmış. Ben anakarta bağlayıp Aura Sync'den kontrol etmek istiyorum. Anakarta nasıl bağlayacağım yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: ASUS Prime H510M-E kasa: Corsair Spec-Delta RGB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcüden anakarta m/b Sync kablosunu kullanarak anakarta bağlantı yapabilirsiniz. Toplama aldıysanız kutunun içinde bir kablo olması lazım. Ancak kablo 3 pinliydi bende. Sizde tam olarak nasıldır bilmiyorum. 3 pinli olduğu için ve SYS fan girişi 4 pinli olduğu için kullanamamıştım. (bu yazdığım sanırım yanlış bilgi kullanamadığım için çalışıyor olabileceğini düşünmüştüm.)

Resimdeki 10 numara olan RGB Header. 12V ve 4 pin.

Fanlardan çıkan 4 pin RGB kablosunu, anakarttaki RGB Header kısmına takacaksınız. (Resimdeki gibi olan kabloyu takın, PWM kablosunu takmayın.) Anakartınızda galiba 1 tane RGB header var, RGB header için çoklayıcı almanız gerekebilir.

Çoklayıcıyı örnek olarak atayım şu şekilde:

Resimdeki 10 numara olan RGB header. 12v ve 4 pin.
Eki Görüntüle 1362376

Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…