Prime Mini vs. Prime vs. Prime+

Bütçe
Amazonda 580 diğer yerlerde 530

Uryu Ishida

Hectopat
Ben uzun zamandır mouse yenilemeyi düşünüyorum. Bu süreçte G102 alacaktım fakat Mercury olmadığından dolayı hayal kırıklığına uğradım çok küçük oldukları için DeathAdder V2 Mini ve Viper Mini'ye bakmadım bile. Şu an aklımda başlıktaki 3 modelden birisi var Prime + Amazon'da Prime'dan daha ucuz fakat baktığımda bu 3 model arasında hiçbir fark yok gibi duruyor. Sizce hangisini almalıyım?

El ölçün ve tutuş şeklin nedir?

Şu an ölçemem fakat G102 avcumun içine tam sığıyor ve claw grip.

Haste de düşündüm ama delikli sevmiyorum pek fazla.

Prime+ denedim daha önce. Switch'leri çok farklı. Bu sebepten dolayı bıraktığınız zaman geç algılıyor. Ben fareyi hızlı kullanırım. Sağ üstteki çarpıya basıp fareyi hemen çektiğimde algılamadığı oluyordu. Sebebi ise tıkladıktan sonra bıraktığımı geç algılaması ve sürükledim zannetmesi. Valorant'ta da sprey atmayı bırakınca fazladan 1 mermi attığı oluyor. Sol butonda mı sorun var diye sağ butonu denedim o da aynı. Prime ile Prime+ arasında Switch açısından bir fark olmadığı için her iki farede de aynı sorunu yaşayacaksınız.

HyperX Pulsefire Haste veya 2. el az kullanılmış Delux M800DB bakın.

Prime kullanıyorum 5-6 ay oldu sanırım alalı, taş gibi mouse ve çok hafif. Pek çok tutuş şekline uygun. Şahsen pek fazla fps oynamadığım için pek bir yorum yapamayacağım ama denildiği gibi switchleri biraz farklı ve alışması zaman alıyor. Uygulamasını kuzenim çok beğenmişti crossairinda özel ayarlar yapabiliyorsun, mesela aimi sağa sola çevirirken yukarı aşağı kaçmalarını ortadan kaldırabiliyorsun.

Delux pek hoşuma gitmedi haste de dediğim gibi delikli yapı pek iyi gelmiyor bana.

Yazılım olarak zaten SteelSeries ve Razer en öndeler gördüğüm kadarıyla.

Birkaç saattir video falan izliyorum TechPowerUp rtings Reddit gibi yerlere falan bakındım PulseFire da DPI sapması varmış Prime da ise tıklamama sorunundan şikayetçi olan çok fazla kişi yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
ney aldın peki? ben de arada kaldım deathadder v2 ye 1200 tl bayılmak istemiyorum. daha budget bir şeyler arayınca da switch açısından falan bunlar çıktı karşıma. palm grip kullanıyorum. aldığın- önerdiğin bir şey var mı?

HyperX PulseFire Haste aldım fakat FPS oyunları için 2023 de hala daha kablolu mouse kullanmamam gerektiğini hissediyorum Razer'ın kablosuz Viper, DeathAdder modellerini veya Logitech G PRO X Superlight almayı düşünüyorum yakın bir zamanda.

Ek olarak aklıma şimdi geldi eğer Logitech Razer SteelSeries gibi tekel olmuş artık aynı kalitede kalan ve üstüne çıkamayan markalardan istemiyorsan HyperX PulseFire Haste 2 çıktı TR'ye şu an yeni geldiği için 4K gibi fiyatlarla bazı yerlerde bulabilirsin ilk modeli 40 dolar iken ikinci modeli 60 dolardan piyasaya sürüldü 1. ve 2. modellerin arasında 600-1000 TL'lik fark olacaktır muhtemelen ama bir bakın derim alabilirseniz PulseFire 2 veya 1 alın ama 1. modeldeki çok sorun olmasa da DPI sapmasını da aklınızda bulundurun derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…