Prime OS USB'ye yazdırdım, bilgisayarım UEFI yani GPT olarak ayarladım ve Dell'in One time boot menüsünden açtım fakat her kurmaya çalıştığımda kapanıyor ve GRUB sekmesine yani kurulum yerine tekrar atıyor.
ISO dosyası hatalı yazdırılmış veya indirirken sorunlu inmiş olabilir. IDM veya Wget gibi bir indirme yöneticisi ile ISO dosyasını baştan indirir misin? Ayrıca GPT yerine MBR deneyebilirsin.
ISO dosyası hatalı yazdırılmış veya indirirken sorunlu inmiş olabilir. IDM veya wget gibi bir indirme yöneticisi ile ISO dosyasını baştan indirir misin? Ayrıca GPT yerine MBR deneyebilirsin.
MBR denemiştim fakat olmamıştı sizin dediğiniz Internet Download Manager şimdi deneyeceğim umarım işe yarar. Rufus kullandım fakat olmayınca Ventoy denedim ama o da olmadı.
Yazdırma için Ventoy veya Balena Etcher kullan. İlla Rufus kullanacaksan da ISO değil DD yansısı olarak yazdır. Linux ISO dosyaları DD ile yazdırılır. Android de Linux dağıtımıdır.
Yazdırma için Ventoy veya balenaEtcher kullan. İlla Rufus kullanacaksan da ISO değil dd yansısı olarak yazdır. Linux ISO dosyaları dd ile yazdırılır. Android de Linux dağıtımıdır?