Prime OS kurulmuyor

iDewzy

Hectopat
Daha fazla  
Prime OS USB'ye yazdırdım, bilgisayarım UEFI yani GPT olarak ayarladım ve Dell'in One time boot menüsünden açtım fakat her kurmaya çalıştığımda kapanıyor ve GRUB sekmesine yani kurulum yerine tekrar atıyor.

Dual boot olur değil mi?
Evet olur. Olmazsa da manuel olarak GRUB'a Windows bootunu ekleriz. Hele bir kur da orasına bakarız. Sorun yaşamazsın büyük ihtimal eklememize gerek kalmaz, otomatik eklenir.

Belki indirdiğin sürüm hatalıdır. Prime OS ile ben de sorunlar yaşamıştım. Farklı sürüm deneyebilir misin? Yine olmazsa alternatif işletim sistemlerine yönelmek daha sorunsuz bir seçenek olabilir.

Belki indirdiğin sürüm hatalıdır. Prime OS ile ben de sorunlar yaşamıştım. Farklı sürüm deneyebilir misin? Yine olmazsa alternatif işletim sistemlerine yönelmek daha sorunsuz bir seçenek olabilir.

Denedim ama olmuyor hiçbir şekilde Prime OS'ta daha stabil olduğu için istiyorum, oyun oynamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…