AHİT19 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 239 Yer Türkiye Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #1 Merhaba. Prime OS Mainline kurdum USB bellekten. Ayarları yaptım yeniden başlattım. Tabii USB belleği de çıkardım ama işletim sistemi seç yok. Direk acılıyor Windows. Secure Boot açıp kapatsam da yine aynı şey. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019
Merhaba. Prime OS Mainline kurdum USB bellekten. Ayarları yaptım yeniden başlattım. Tabii USB belleği de çıkardım ama işletim sistemi seç yok. Direk acılıyor Windows. Secure Boot açıp kapatsam da yine aynı şey.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Aralık 2019 #2 Kurarken EFI bölümü oluşturdunuz mu?
AHİT19 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 239 Yer Türkiye Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #3 deleted dedi: Kurarken EFI bölümü oluşturdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurar iken kendisi oluşturdu. Şimdi de Phonex os kurdum yine aynı . Phonex os. exe indirdim kurdum Start Phoenix OS tıklıyorum ama yeniden başlıyor yine açılmıyor.
deleted dedi: Kurarken EFI bölümü oluşturdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurar iken kendisi oluşturdu. Şimdi de Phonex os kurdum yine aynı . Phonex os. exe indirdim kurdum Start Phoenix OS tıklıyorum ama yeniden başlıyor yine açılmıyor.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 11 Ocak 2020 #4 Windows kurulumunuz UEFI'mi?