Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 28 Şubat 2022 #1 ISO değil exe ile kurmuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2022
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Şubat 2022 #2 Atakan00 dedi: ISO değil exe ile kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Diskte farklı bir bölüm oluşturmuştur bu bölümü formatlarsanız silinir.
Atakan00 dedi: ISO değil exe ile kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Diskte farklı bir bölüm oluşturmuştur bu bölümü formatlarsanız silinir.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.215 Çözümler 86 28 Şubat 2022 #3 Hangi bölüme kurduysan o bölümü sil. Bu işlemi disk yöneticisi ile yapabilirsin.
Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 28 Şubat 2022 #4 Hououin Kyouma dedi: Hangi bölüme kurduysan o bölümü sil. Bu işlemi disk yöneticisi ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sildim ama biosta hala gözüküyor. Onu nasıl silicem easy uefi ile denedim olmadı. zeki1981 dedi: Diskte farklı bir bölüm oluşturmuştur bu bölümü formatlarsanız silinir. Genişletmek için tıkla... Sildim ama biosta hala gözüküyor. Onu nasıl silicem easy uefi ile denedim olmadı. Son düzenleme: 28 Şubat 2022
Hououin Kyouma dedi: Hangi bölüme kurduysan o bölümü sil. Bu işlemi disk yöneticisi ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sildim ama biosta hala gözüküyor. Onu nasıl silicem easy uefi ile denedim olmadı. zeki1981 dedi: Diskte farklı bir bölüm oluşturmuştur bu bölümü formatlarsanız silinir. Genişletmek için tıkla... Sildim ama biosta hala gözüküyor. Onu nasıl silicem easy uefi ile denedim olmadı.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 1 Mart 2022 #5 Atakan00 dedi: Sildim ama BIOS'ta hala gözüküyor. Onu nasıl sileceğim easy UEFI ile denedim olmadı. Sildim ama BIOS'ta hala gözüküyor. Onu nasıl sileceğim easy UEFI ile denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'u default ayarlara al silinir.
Atakan00 dedi: Sildim ama BIOS'ta hala gözüküyor. Onu nasıl sileceğim easy UEFI ile denedim olmadı. Sildim ama BIOS'ta hala gözüküyor. Onu nasıl sileceğim easy UEFI ile denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS'u default ayarlara al silinir.