Prime OS PUBG açmıyor

Furkan_R4KT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd
Arkadaşlar Prime OS üzerinden PUBG Lite indirdim Play Store'dan açtım ancak açıldığı gibi kapandı bunun çözümü var mıdır?
Denediğim şeyler.
Bütün izinleri vermek.
PrimeOS settings multiwindow PUBG Mobile Lite tik kaldırmak.

Başka neler deneyebilirim.

Emülatör olarak gördüğü için olmuyordur büyük ihtimal. PUBG Mobile Lite sadece MEmu emülatörde bir de BlueStacks'te açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör olarak gördüğü için olmuyordur büyük ihtimal. PUBG Mobile Lite sadece MEmu emülatörde bir de BlueStacks'te açılıyor.

Anladım hocam. Normal PUBG de açmamıştı. Artık Brawl Stars deneyeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X86-X64 tabanlı Android işletim sistemi, ekran kartı gibi driverler olmadığı için açsa bile oynanmiyacak derecede kasıcaktır.
GameLoop üzerinden 60 FPS alıyorsam, Prime OS üzerinden 15 FPS laglı bir şekilde oynuyordum.

X86-X64 tabanlı Android işletim sistemi, ekran kartı gibi driverler olmadığı için açsa bile oynanmiyacak derecede kasıcaktır.
GameLoop üzerinden 60 FPS alıyorsam, Prime OS üzerinden 15 FPS laglı bir şekilde oynuyordum.

Bende nedense tam tersiydi. GameLoop 15 FPS, Prime OS veya Phoenix OS 60 FPS sabit. Sadece arada drop giriyor onu da USB belleğe veriyorum. Düşük hızlı bellek.

Sıkıntı orada benim bilgisayar GameLoop'tan açmıyor illaki telefon alacağız telefon da kaldırmıyor :(
Bende nedense tam tersiydi. GameLoop 15 FPS, Prime OS veya Phoenix OS 60 FPS sabit. Sadece arada drop giriyor onu da USB belleğe veriyorum. Düşük hızlı bellek.

Hocam yardım edin oynamak istiyorum artık classic sürümü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı