xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.959 Çözümler 38 10 Nisan 2022 #1 Windows 11'in yanına bir Android OS kurmayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Meraklı Deli Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Nisan 2022 #2 Bliss OS.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Nisan 2022 #3 xakiran dedi: Windows 11'in yanına bir Android OS kurmayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Chrome OS ya da Linux Mint'e bakın. Onların hepsi sıkıntılı.
xakiran dedi: Windows 11'in yanına bir Android OS kurmayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Chrome OS ya da Linux Mint'e bakın. Onların hepsi sıkıntılı.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.959 Çözümler 38 10 Nisan 2022 #4 zeki1981 dedi: Chrome OS ya da Linux Mint'e bakın. Onların hepsi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'e bakmamı gerektiren bir durum yok, bana APK çalıştıracak bir OS gerekiyor. Chrome OS'ta pek başarılı değil sanırım.
zeki1981 dedi: Chrome OS ya da Linux Mint'e bakın. Onların hepsi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'e bakmamı gerektiren bir durum yok, bana APK çalıştıracak bir OS gerekiyor. Chrome OS'ta pek başarılı değil sanırım.
Meraklı Deli Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Nisan 2022 #5 zeki1981 dedi: Chrome OS ya da Linux Mint'e bakın. Onların hepsi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... PC'de Android kurmak biraz mantık dışı gelebilir ama çoğu sıkıntılı değil.
zeki1981 dedi: Chrome OS ya da Linux Mint'e bakın. Onların hepsi sıkıntılı. Genişletmek için tıkla... PC'de Android kurmak biraz mantık dışı gelebilir ama çoğu sıkıntılı değil.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #6 xakiran dedi: Linux Mint'e bakmamı gerektiren bir durum yok, bana APK çalıştıracak bir OS gerekiyor. Chrome OS'ta pek başarılı değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz iyiyse Chrome OS kurabilirsiniz çünkü APK'ları emülatör üzerinden açıyormuş galiba
xakiran dedi: Linux Mint'e bakmamı gerektiren bir durum yok, bana APK çalıştıracak bir OS gerekiyor. Chrome OS'ta pek başarılı değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz iyiyse Chrome OS kurabilirsiniz çünkü APK'ları emülatör üzerinden açıyormuş galiba
B birisigitti Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #7 Chrome OS modifiye edilmiş bir sürümü Android uygulamalarını destekliyor. Bakmanızı öneririm.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.870 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 10 Nisan 2022 #8 Desteği çekilmesine rahmen RemixOS.
Meraklı Deli Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Nisan 2022 #9 okaykaya dedi: Desteği çekilmesine rahmen remixos. Genişletmek için tıkla... Remix OS'un miadı çoktan doldu bırak da rahmetliyi uyandırmayalım.
okaykaya dedi: Desteği çekilmesine rahmen remixos. Genişletmek için tıkla... Remix OS'un miadı çoktan doldu bırak da rahmetliyi uyandırmayalım.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #10 okaykaya dedi: Desteği çekilmesine rahmen RemixOS. Genişletmek için tıkla... Hocam benim internet bağlanmıyor onda ya
okaykaya dedi: Desteği çekilmesine rahmen RemixOS. Genişletmek için tıkla... Hocam benim internet bağlanmıyor onda ya