İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Merhabalar, bilgisayarıma bir Linux dağıtımı kurmak istiyordum fakat bilgisayarımda Prime OS kurulu olduğu için sanal makine yazılımı kuramıyorum. Başka bir şekilde kurulabilir mi işletim sistemi? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Merhabalar, bilgisayarıma bir Linux dağıtımı kurmak istiyordum fakat bilgisayarımda Prime OS kurulu olduğu için sanal makine yazılımı kuramıyorum. Başka bir şekilde kurulabilir mi işletim sistemi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 DriveDroid isimli program ile flashlanabiliyormuş, onu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS İ.G. 66 TR Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Khajz dedi: DriveDroid isimli program ile flashlanabiliyormuş, onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ona benzer programlar ile unetbootin vs. ama yine de sormak istedim. Khajz dedi: Drivedroid isimli program ile flashlanabiliyormuş, onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Drivedroid Android'e kuruluyor öyle değil mi? Artı 0 Eksi
Khajz dedi: DriveDroid isimli program ile flashlanabiliyormuş, onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ona benzer programlar ile unetbootin vs. ama yine de sormak istedim. Khajz dedi: Drivedroid isimli program ile flashlanabiliyormuş, onu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Drivedroid Android'e kuruluyor öyle değil mi?
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 İ.G. 66 TR dedi: Evet ona benzer programlar ile unetbootin vs. ama yine de sormak istedim. Drivedroid Android'e kuruluyor öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet android için. Artı 0 Eksi
İ.G. 66 TR dedi: Evet ona benzer programlar ile unetbootin vs. ama yine de sormak istedim. Drivedroid Android'e kuruluyor öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet android için.