3 368671 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 634 6 Mayıs 2021 #1 I harfi altyazılarda çıkmıyor. Neden olduğunu bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.577 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Mayıs 2021 #11 Furkan bulduk dedi: Sadece dizi platformu olarak kullanan kendim için konuştum aslında. Aldım kullandım memnun kalamadım. Altyazılar hem yanlış, hem bitişik hem de ı harfi yoktu. Diğer servisler için mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ama sonuçta bu seçenekleriniz de var elinizde ve hepsi için 8 lira ödüyorsunuz. Recep Baltaş dedi: Expanse'te böyler bir sorun yaşamadım. Hoş ben nadir Türkçe'ye geçiyorum, anlamadığım kelime olunca ama yine de görmedim harf hatası. Genişletmek için tıkla... Her dizide değil de bazı dizilerde var zaten bu sorun, düzeltmeye çalışıyorlarmış. Artı 0 Eksi
Furkan bulduk dedi: Sadece dizi platformu olarak kullanan kendim için konuştum aslında. Aldım kullandım memnun kalamadım. Altyazılar hem yanlış, hem bitişik hem de ı harfi yoktu. Diğer servisler için mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ama sonuçta bu seçenekleriniz de var elinizde ve hepsi için 8 lira ödüyorsunuz. Recep Baltaş dedi: Expanse'te böyler bir sorun yaşamadım. Hoş ben nadir Türkçe'ye geçiyorum, anlamadığım kelime olunca ama yine de görmedim harf hatası. Genişletmek için tıkla... Her dizide değil de bazı dizilerde var zaten bu sorun, düzeltmeye çalışıyorlarmış.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #12 Furkan bulduk dedi: Prime'ın ucuz olma sebebi. Hiç önem vermiyorlar Türkçe altyazılara. Genişletmek için tıkla... Ucuz olabilir ama bu fiyata bu kadar kaliteli içeriği nerede bulabilirsin ki? Tek derdimiz alt yazı olsun be. Artı 0 Eksi
Furkan bulduk dedi: Prime'ın ucuz olma sebebi. Hiç önem vermiyorlar Türkçe altyazılara. Genişletmek için tıkla... Ucuz olabilir ama bu fiyata bu kadar kaliteli içeriği nerede bulabilirsin ki? Tek derdimiz alt yazı olsun be.