S s3fa Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2024 #1 "Bu video şu anda kullanılamıyor" hatası alıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Dosya Ekleri ap.png 683,6 KB · Görüntüleme: 136
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.797 Çözümler 25 1 Şubat 2024 #2 s3fa dedi: "Bu video şu anda kullanılamıyor" hatası alıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam film kaldırılmış. İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
s3fa dedi: "Bu video şu anda kullanılamıyor" hatası alıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam film kaldırılmış. İyi sosyaller.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 1 Şubat 2024 #3 Hocam bu film bölgemizde yayınlanmıyor. xquerzy dedi: Hocam film kaldırılmış. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Film kaldırılsa bildiriside kaldırılır yurt dışında yayınlanıyor.
Hocam bu film bölgemizde yayınlanmıyor. xquerzy dedi: Hocam film kaldırılmış. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Film kaldırılsa bildiriside kaldırılır yurt dışında yayınlanıyor.
S s3fa Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2024 #4 Lucky7 dedi: Hocam bu film bölgemizde yayınlanmıyor. Film kaldırılsa bildiriside kaldırılır yurt dışında yayınlanıyor. Genişletmek için tıkla... İzlememin bir yolu yok mu peki? VPN falan denedim de çözüm olmadı. Acaba kullandığım VPN'den dolayı mı?
Lucky7 dedi: Hocam bu film bölgemizde yayınlanmıyor. Film kaldırılsa bildiriside kaldırılır yurt dışında yayınlanıyor. Genişletmek için tıkla... İzlememin bir yolu yok mu peki? VPN falan denedim de çözüm olmadı. Acaba kullandığım VPN'den dolayı mı?
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 1 Şubat 2024 #5 s3fa dedi: İzlememin bir yolu yok mu peki? VPN falan denedim de çözüm olmadı. Acaba kullandığım VPN'den dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Avustralya VPN ile bağlanıp dener misiniz? Netflix varsa İngiltere'de olur.
s3fa dedi: İzlememin bir yolu yok mu peki? VPN falan denedim de çözüm olmadı. Acaba kullandığım VPN'den dolayı mı? Genişletmek için tıkla... Avustralya VPN ile bağlanıp dener misiniz? Netflix varsa İngiltere'de olur.
S s3fa Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2024 #6 Lucky7 dedi: Avustralya VPN ile bağlanıp dener misiniz? Netflix varsa İngiltere'de olur. Genişletmek için tıkla... Microsoft store'den ücretsiz bir VPN yükleyip denedim de olmadı yine. Avusturalya merkezli olduğuna emin değilim ama. Hem sadece bu film için değil genel olarak Prime video'da hep bu sorunla mı karşılacağım?
Lucky7 dedi: Avustralya VPN ile bağlanıp dener misiniz? Netflix varsa İngiltere'de olur. Genişletmek için tıkla... Microsoft store'den ücretsiz bir VPN yükleyip denedim de olmadı yine. Avusturalya merkezli olduğuna emin değilim ama. Hem sadece bu film için değil genel olarak Prime video'da hep bu sorunla mı karşılacağım?