Prime Wireless benzeri mouse önerisi

Makaleler
9
Merhaba,

Uzun zamandır Prime Wireless mouse kullanmaktayım. Tutuş şekli vs. olarak tam bana göre, switchleri de tok hissettiriyor. Genel olarak kullanımından memnunum, ancak hem bir tık ağır olması hem de üstünden uzun yıllar geçip teknolojik olarak geri kalmış olması, “değiştirsem nasıl olur acaba?” düşüncesini aklıma getirdi.
Herhangi bir bütçe kısıtı yok, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Uzun zamandır Prime Wireless mouse kullanmaktayım. Tutuş şekli vs. olarak tam bana göre, switchleri de tok hissettiriyor. Genel olarak kullanımından memnunum, ancak hem bir tık ağır olması hem de üstünden uzun yıllar geçip teknolojik olarak geri kalmış olması, “değiştirsem nasıl olur acaba?” düşüncesini aklıma getirdi.

Merhaba,

Eki Görüntüle 2520071

Kasa açısından neredeyse aynılar. Özellikle olarak minimal bir farkla özellik açısından DEX önde, ikisi de çok kaliteli fareler hocam. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1750842238430.png
    1750842238430.png
    85,8 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı