Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #11 EfeKanagül dedi: 120mm sıvı soğutucu yetmez. En az 240mm sıvı soğutucu öneririm. @Wontyrex Genişletmek için tıkla... Tamamdır yazdım bunu da. Bir de şunu soracağım sence kasa alınır mı?
EfeKanagül dedi: 120mm sıvı soğutucu yetmez. En az 240mm sıvı soğutucu öneririm. @Wontyrex Genişletmek için tıkla... Tamamdır yazdım bunu da. Bir de şunu soracağım sence kasa alınır mı?
serdar özgümüş Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #12 Prime serisi giriş anakartları dostum. Orta seviye TUF serisi üst seviye seriler ROG STRIX serileridir. Rog strix tercih sebebi olabilir.(kişisel görüşüm)
Prime serisi giriş anakartları dostum. Orta seviye TUF serisi üst seviye seriler ROG STRIX serileridir. Rog strix tercih sebebi olabilir.(kişisel görüşüm)
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #13 Wontyrex dedi: Sence kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 644 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #14 serdar özgümüş dedi: Prime serisi giriş anakartları dostum. Orta seviye TUF serisi üst seviye seriler ROG STRIX serileridir. ROG STRIX tercih sebebi olabilir.(kişisel görüşüm) Genişletmek için tıkla... ASUS TUF Gaming B560-Plus Peki bu iyi midir?
serdar özgümüş dedi: Prime serisi giriş anakartları dostum. Orta seviye TUF serisi üst seviye seriler ROG STRIX serileridir. ROG STRIX tercih sebebi olabilir.(kişisel görüşüm) Genişletmek için tıkla... ASUS TUF Gaming B560-Plus Peki bu iyi midir?