kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Eylül 2020 #2 Bu iki seçekten hangisi sistemi daha fazla yoruyor? Bu iki testin OC, UV işi yaparken stabiliteyi anlamak için yapıldığını biliyorum, hangisi daha fazla yoruyor diye sormak istedim.
Bu iki seçekten hangisi sistemi daha fazla yoruyor? Bu iki testin OC, UV işi yaparken stabiliteyi anlamak için yapıldığını biliyorum, hangisi daha fazla yoruyor diye sormak istedim.
AnonimBiri Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 12 Eylül 2020 #3 Ketsna Flarsen dedi: Umarım cevabı bulursun kandes. Genişletmek için tıkla... Evet bugün de mesaj kasmaya çalışan birini gördük. Her gün artıyorlar...
Ketsna Flarsen dedi: Umarım cevabı bulursun kandes. Genişletmek için tıkla... Evet bugün de mesaj kasmaya çalışan birini gördük. Her gün artıyorlar...
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 13 Eylül 2020 #4 Small FFTs daha fazla yük bindiriyor.