Prime95 testi nasıl yapılır?

RagıpDemiratan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcime test uygulamak istiyorum. Fakat hangi ayarlarda yapmam gerekiyor bilmiyorum. İşlemciyi 1 saat teste tabii tutmayı düşünüyorum. Nasıl yapmalıyım? Ayarlar nasıl olmalı? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    35,7 KB · Görüntüleme: 588
Small FFTs testi yapabilirsin. O tike tikladiktan sonra direk ok diyip baslatabilirsin

Small FFTs testi yapabilirsin. O tike tikladiktan sonra direk ok diyip baslatabilirsin
Hocam maximum test etmek istiyorum blend yapsam olmaz mı? Aslında bu özelliklerin anlamını biliyordum fakat numara kısmını bilmediğim için açtım aslında konuyu. Blend yapıp direk start desem olur mu?
Hocam maximum test etmek istiyorum blend yapsam olmaz mı? Aslında bu özelliklerin anlamını biliyordum fakat numara kısmını bilmediğim için açtım aslında konuyu. Blend yapıp direk start desem olur mu?
Bir de 1 saat bekletsem blend de sıkıntı olur mu? Tekrardan teşekkürler.

Blend islemciyi Small FFT kadar strese sokmaz.

Bir şey olmaz sadece işlemci ısınır. İşlemcinize OC mi yaptınız?
Isınması iyi bir şey bu arada.

Yapmadım hocam. Emin olmak adına bir daha sormak istiyorum, cevap alamadım, *

Blend yapın. Bilgisayar siyah ekran ya da mavi ekran verirse OC yapmasanız bile işlemcinizi kısmak zorunda kalabilirsiniz. İyi günler.
Blend yaparsanız tüm çekirdekleri zorlamış olursunuz.

Blend yapın. Bilgisayar siyah ekran ya da mavi ekran verirse OC yapmasanız bile işlemcinizi kısmak zorunda kalabilirsiniz. İyi günler.
Teşekkürler, iyi günler.
Hocam cevap alamadım ama "Number of cores to torture test* kısmı default mu kalacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…