PrimeOS açılmıyor

Ubuntu_cahili

Decapat
Daha fazla  
PrimeOS Android 11 ISO indirdim Rufus ile yazdırıp kurmak istedim ilk başta Dual boot yapmak için disk ayırdım. Tekrar tekrar o diske kurmayı denedim olmadı. Belki de direk SSD'ye kursam açılır diyerekten tüm Windows'u silip PrimeOS'u yükledim ancak yüklenmemiş. Şu anda telrar tekrar denememe rağmen açılmıyor ve evet PrimeOS yüklü değil ve Windows da silindi. Şu anda hiçbir sistem yok açıldığında "operation System not found" hatasını alıyorum PrimeOS USB'de duruyor fakat hiçbir şekilde kurulum yapamıyorum. Elimde başka cihaz da yok. Deneme sürümü olarak açtım en azından Windows'u yüklerim diyerekten ama boş alan 2 GB olduğu için gerekli ISO dosyasını da indiremiyorum. PrimeOS'u nasıl kuracağım ben?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus yerine Ventoy ya da balenaEtcher kullanın.

Keşke kullanabilsem Ventoyla denemiştim olmadı şu anda bilgisayarın içinde bir işletim sistemi olmadığı için tekrardan yazdıramıyorumda.

Rufus yerine Ventoy ya da balenaEtcher kullanın.

PrimeOS'u normal bir şekilde yüklüyorum yükleniyor fakat bilgisayarı açtığımda "operation System not found" diyor bir de fual boot denediğimde NTFS biçiminde yapınca o diskin içinde Android dosyalatı vardı yani kurulum oluyor anladığım kadarıyla fakat sistem bulunamıyor.

Şu anda kurulum bölümünden giriş yaptım diskin içinde işletim sistem kurulu fakat PC'yi açtığımda işetim sistemi bulunamıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı