PrimeOS nasıldır?

293674

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2019
Mesajlar
989
Çözümler
1
Windows'un yanına kurmayı düşünüyorum. PrimeOS nasıldır? İyi değilse, başka Android işletim sistemi önerir misiniz?
 
64 Bit kurarsan güzel de.

BlueStacks vbleri var iken niye işletim sistemi olarak kurarsın onu bilemedim.

Alternatif;

Bliss OS(kullanmadım tavsiye edilmişti)

Phoenix OS(kullandım arada reklam çıkması kötü)

Prime OS(kullandım işimi gördü)

BlueStacks işletim sistemi değil ama Android oyunları oynamak için kullandım.

Sanal makineye Android kurmuştum istediğim gibi kurcaladım fena değil şu anda kullanıyorum.
 

Emulatörler feci kastığı için kurmayı düşünüyordum açıkçası. Ve evet 64 Bit kuracağım. Prime OS'te sorun çıktı mı hocam anlatır mısınız?
 
Ubuntu Web ya da herhangi bir GNU/Linux disrosu ile Waydroid kullanmak daha mantikli. Illa Android'i bilgisayarinizda isletim sistemi olarak kullanmak istiyorsaniz BlissOS guzel bir secenektir.
 
Ubuntu web ya da herhangi bir GNU/Linux disrosu ile waydroid kullanmak daha mantikli. Illa Android'i bilgisayarinizda isletim sistemi olarak kullanmak istiyorsaniz blissos guzel bir secenektir.

Onuda deneyeceğim ama ilk önce Android bir OS kurmayı düşünüyorum. Teşekkürler.
 
Emulatörler feci kastığı için kurmayı düşünüyordum açıkçası. Ve evet 64 Bit kuracağım. Prime OS'te sorun çıktı mı hocam anlatır mısınız?

64 Bit kurabilileceğinden emin misin eğer eski bilgisayarın var ise anca 32 Bit kurabiliyorsun oda Play Store da uygulama desteği olmuyor silmeside biraz işkence.

Mainline: PrimeOS mainline 64 Bit for newest systems 2014+
Classic: PrimeOS standard 64 Bit for newer systems 2011+
Standard: PrimeOS classic 32 Bit for older systems.

Kurdun diyelim emülatörden daha fazla FPS alır mısın orası kesin değil hatırlatmak isterim.
 
Neden 64 bit kuramıyoruz ki hocam? Anlamadım.
 
Neden 64 Bit kuramıyoruz ki hocam? Anlamadım.

PC 2011'den eski ise kuramıyorsun.

Emulatörler ile oluyor zaten birçoğu oyun için yapılmış, driver mış, CPU eski imiş falan uğraşmıyorsun bu dertler ile.

OS olarak kurduğunda driver sorunu yaşıyorsun performans düşüyor uygulama desteklemiyor bu sorunlarla karşılaşıyorsun ondan sonra benim gibi 1 er hafta kullanıp siliyorsun.
 

Haaa. Yok hocam eski değil o kadar, ama çok zayıf. Laptop kullanıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…