UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 28 Haziran 2022 #1 Merhabalar, PrimeOS işletim sistemi USB bellek üzerinden çalıştırılabiliyor mu? Kali Linux LİVE gibi.
Merhabalar, PrimeOS işletim sistemi USB bellek üzerinden çalıştırılabiliyor mu? Kali Linux LİVE gibi.
Eimai Theos Picopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 247 Çözümler 2 Yer Türkiye / İstanbul 28 Haziran 2022 #2 Evet. Çözüm işaretlersen makbüle geçer.
KdrKaya89 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.222 Çözümler 7 Yer Hatay, Antakya 28 Haziran 2022 #3 Çalışır diye biliyorum USB belleğin içine kurduğunuzda boot ederseniz çalışır.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.252 Çözümler 6 Yer Semerkant 28 Haziran 2022 #4 Eimai Theos dedi: Evet. Çözüm işaretlersen makbüle geçer. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam nasıl oluyor peki bu ?
Eimai Theos dedi: Evet. Çözüm işaretlersen makbüle geçer. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam nasıl oluyor peki bu ?
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #5 UlughBeg dedi: Merhabalar, PrimeOS işletim sistemi USB bellek üzerinden çalıştırılabiliyor mu? Kali Linux LİVE gibi. Genişletmek için tıkla... Live boot Bliss OS - Documentation Burada yazıldığı üzere imajı USB belleğinize yazıp o USB bellekten önyükleme yaptıktan sonra "Live Boot" seçeneğini seçmelisiniz.
UlughBeg dedi: Merhabalar, PrimeOS işletim sistemi USB bellek üzerinden çalıştırılabiliyor mu? Kali Linux LİVE gibi. Genişletmek için tıkla... Live boot Bliss OS - Documentation Burada yazıldığı üzere imajı USB belleğinize yazıp o USB bellekten önyükleme yaptıktan sonra "Live Boot" seçeneğini seçmelisiniz.