Prince of Persia The Sands of Time çöküyor

İşletim sistemi
Windows 7

Ardaa27

Femtopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben ATI Radeon HD 2400 Pro ekran kartı kullanıyorum. Aklıma geldi PoP yükledim. Fakat oyunun başında ilk dövüşte ilk rakibi öldürüp merdivene çıkacakken oyundan atıyor ve görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum. Bunun bir çözüm yolu var mı lütfen yardım edin.
 
Merhaba, ben ATI Radeon HD 2400 Pro ekran kartı kullanıyorum. Aklıma geldi pop yükledim. Fakat oyunun başında ilk dövüşte ilk rakibi öldürüp merdivene çıkacakken oyundan atıyor ve görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum. Bunun bir çözüm yolu var mı?

Oyun orijinal mi? Sürücüleriniz güncel mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı