Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Ağustos 2013 #11 Recep Baltaş dedi: Oyunu güncelle. Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Türk milleti orj. Kullanır mı? - - - Güncellendi - - - The Psycho dedi: Yapıyordum fakat bitmesine az kalmıştı ki Laptop fazla ısındığından kendini kapattı. Genişletmek için tıkla... Sabahleyin tekrar dene soğuk iken.
Recep Baltaş dedi: Oyunu güncelle. Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Türk milleti orj. Kullanır mı? - - - Güncellendi - - - The Psycho dedi: Yapıyordum fakat bitmesine az kalmıştı ki Laptop fazla ısındığından kendini kapattı. Genişletmek için tıkla... Sabahleyin tekrar dene soğuk iken.
The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2013 #12 Recep Baltaş dedi: Oyunu güncelle. Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal tabii ki sahte yazılım ve benzeri hiç bir şey kullanmıyorum. İşin garip tarafı oyun kutulu değil. Steam'den satın almıştım yani güncel sürümünü yükledim. - - - Güncellendi - - - Sorun hala devam etmektedir.
Recep Baltaş dedi: Oyunu güncelle. Orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal tabii ki sahte yazılım ve benzeri hiç bir şey kullanmıyorum. İşin garip tarafı oyun kutulu değil. Steam'den satın almıştım yani güncel sürümünü yükledim. - - - Güncellendi - - - Sorun hala devam etmektedir.
3 3503 Kilopat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 475 Çözümler 1 3 Ağustos 2013 #13 The Psycho dedi: Orijinal tabii ki sahte yazılım ve benzeri hiç bir şey kullanmıyorum. İşin garip tarafı oyun kutulu değil. Steam'den satın almıştım yani güncel sürümünü yükledim. - - - Güncellendi - - - Sorun hala devam etmektedir. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi ve uyumluluk modunu denedin mi ?
The Psycho dedi: Orijinal tabii ki sahte yazılım ve benzeri hiç bir şey kullanmıyorum. İşin garip tarafı oyun kutulu değil. Steam'den satın almıştım yani güncel sürümünü yükledim. - - - Güncellendi - - - Sorun hala devam etmektedir. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi ve uyumluluk modunu denedin mi ?
The Psycho Hectopat Katılım 23 Haziran 2013 Mesajlar 531 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2013 #14 samienes06 dedi: Güncellemeyi ve uyumluluk modunu denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aynı sorunla karşılaşanlar,çözümünü arayanlar için yazıyorum. Ayarlardan Grafik ayarlarına gelin FOG'u kapatın düzeliyor. Oyun'u steam'den satın aldığım halde bu sorun vardı.
samienes06 dedi: Güncellemeyi ve uyumluluk modunu denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. - - - Güncellendi - - - Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aynı sorunla karşılaşanlar,çözümünü arayanlar için yazıyorum. Ayarlardan Grafik ayarlarına gelin FOG'u kapatın düzeliyor. Oyun'u steam'den satın aldığım halde bu sorun vardı.