19 Temmuz 2013 Mesaj: 4 Evet arkadaşlar eski bir oyundur ama benim efsane oyunum'dur. İncelemesi sizlerle birlikte. İyi seyirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014 Genişletmek için tıkla...
Evet arkadaşlar eski bir oyundur ama benim efsane oyunum'dur. İncelemesi sizlerle birlikte. İyi seyirler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2013 #2 Prince of Persia'dan 4 ile 5. oyunu çok güzeldi. Eskilerine ısınamadım. Özellikle son oyunu cidden güzeldi.
Prince of Persia'dan 4 ile 5. oyunu çok güzeldi. Eskilerine ısınamadım. Özellikle son oyunu cidden güzeldi.
KS KS M Mustafa Soylu Ziyaretçi 19 Temmuz 2013 #3 Elbette güzeldir ama benim favori oyunum Modern Warfare 2'den sonra budur.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2013 #4 Prince of Persia ile sonradan tanıştığım için sadece son oyununu oynamıştım. Güzel oyundu. Güzel video olmuş.
Prince of Persia ile sonradan tanıştığım için sadece son oyununu oynamıştım. Güzel oyundu. Güzel video olmuş.