alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 9 Haziran 2024 #11 Her yerde Master Potato var. Pringles yok. Marketlerde var diyenler son zamanlarda aldı mı acaba merak ediyorum. Hâlâ Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde satılıyor galiba. Ama 300 TL'ye satıyorlar tanesini, baktım şimdi. Çok pahalı.
Her yerde Master Potato var. Pringles yok. Marketlerde var diyenler son zamanlarda aldı mı acaba merak ediyorum. Hâlâ Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde satılıyor galiba. Ama 300 TL'ye satıyorlar tanesini, baktım şimdi. Çok pahalı.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 9 Haziran 2024 #12 Avalanche28 dedi: Master potato ile karıştırıyosunuz. Genişletmek için tıkla...
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 9 Haziran 2024 #13 Angelic dedi: Eki Görüntüle 2217385 Genişletmek için tıkla... Eskiden kalmış o. Aylar önce o fiyattan satılıyordu sonradan 45 TL'den çok daha fazla zamlandı. A101'de satılmıyor artık. Ben sık sık alan biriydim yani. Siz alıyor muydunuz bilmiyorum ama artık satılmıyor çoğu yerde.
Angelic dedi: Eki Görüntüle 2217385 Genişletmek için tıkla... Eskiden kalmış o. Aylar önce o fiyattan satılıyordu sonradan 45 TL'den çok daha fazla zamlandı. A101'de satılmıyor artık. Ben sık sık alan biriydim yani. Siz alıyor muydunuz bilmiyorum ama artık satılmıyor çoğu yerde.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 667 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #14 Angelic dedi: Eki Görüntüle 2217385 Genişletmek için tıkla... Hangi mağazada varmis acaba altta buton var tıklar mısınız? Düzeltmemişler eskiden kalma.
Angelic dedi: Eki Görüntüle 2217385 Genişletmek için tıkla... Hangi mağazada varmis acaba altta buton var tıklar mısınız? Düzeltmemişler eskiden kalma.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.036 Çözümler 47 Yer Mersin 9 Haziran 2024 #15 Pringles Türkiye'den çekilmedi, daha sonra açıklama yapmışlardı. Ben birkaç yerde gördüm yakın zamanda, Migros gibi marketleri kontrol edin. Avalanche28 dedi: Hangi mağazada varmis acaba altta buton var tıklar mısınız? Düzeltmemişler eskiden kalma. Genişletmek için tıkla... A101 sitesi çok kötü, olmayan stoku var gösteriyor.
Pringles Türkiye'den çekilmedi, daha sonra açıklama yapmışlardı. Ben birkaç yerde gördüm yakın zamanda, Migros gibi marketleri kontrol edin. Avalanche28 dedi: Hangi mağazada varmis acaba altta buton var tıklar mısınız? Düzeltmemişler eskiden kalma. Genişletmek için tıkla... A101 sitesi çok kötü, olmayan stoku var gösteriyor.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 9 Haziran 2024 #16 Emrecngz dedi: Pringles Türkiye'den çekilmedi, daha sonra açıklama yapmışlardı. Ben birkaç yerde gördüm yakın zamanda, Migros gibi marketleri kontrol edin. A101 sitesi çok kötü, olmayan stoku var gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam orada da satılmıyor. Gidip kendiniz baktınız mı hiç Pringles var mı diye? Hiçbir markette artık satışı yok. Getir'de vardı o da artık yok. Master Potato ile karıştırıyor olmayın? Olsa zaten bu dediğiniz marketlerde alacağım. Önceden aldığım bir üründü.
Emrecngz dedi: Pringles Türkiye'den çekilmedi, daha sonra açıklama yapmışlardı. Ben birkaç yerde gördüm yakın zamanda, Migros gibi marketleri kontrol edin. A101 sitesi çok kötü, olmayan stoku var gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam orada da satılmıyor. Gidip kendiniz baktınız mı hiç Pringles var mı diye? Hiçbir markette artık satışı yok. Getir'de vardı o da artık yok. Master Potato ile karıştırıyor olmayın? Olsa zaten bu dediğiniz marketlerde alacağım. Önceden aldığım bir üründü.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.730 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 9 Haziran 2024 #17 alasakarama dedi: Hocam orada da satılmıyor. Gidip kendiniz baktınız mı hiç Pringles var mı diye? Hiçbir markette artık satışı yok. Getir'de vardı o da artık yok. Master Potato ile karıştırıyor olmayın? Olsa zaten bu dediğiniz marketlerde alacağım. Önceden aldığım bir üründü. Genişletmek için tıkla... Master Potato kutularını Pringles sanıyorlar. Ne marketlerin sitelerinde var ne de mağazalarında. Sosyal medya hesapları bile kapandı.
alasakarama dedi: Hocam orada da satılmıyor. Gidip kendiniz baktınız mı hiç Pringles var mı diye? Hiçbir markette artık satışı yok. Getir'de vardı o da artık yok. Master Potato ile karıştırıyor olmayın? Olsa zaten bu dediğiniz marketlerde alacağım. Önceden aldığım bir üründü. Genişletmek için tıkla... Master Potato kutularını Pringles sanıyorlar. Ne marketlerin sitelerinde var ne de mağazalarında. Sosyal medya hesapları bile kapandı.