Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Pringles'ın Minecraft ile iş birliği yaparak ürettiği "Suspicious Stew" cipsi Türkiye'de satılacak mı veya satılmaya başlandı mı?
Pringles'ın Minecraft ile iş birliği yaparak ürettiği "Suspicious Stew" cipsi Türkiye'de satılacak mı veya satılmaya başlandı mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Zephrion dedi: Pringles'ın Minecraft ile iş birliği yaparak ürettiği "Suspicious Stew" cipsi Türkiye'de satılacak mı veya satılmaya başlandı mı? Genişletmek için tıkla... Daha U.SA amerika gibi yerlerde yeni satılmaya başlanmış. Türkiye'ye gelir mi belli değil.
Zephrion dedi: Pringles'ın Minecraft ile iş birliği yaparak ürettiği "Suspicious Stew" cipsi Türkiye'de satılacak mı veya satılmaya başlandı mı? Genişletmek için tıkla... Daha U.SA amerika gibi yerlerde yeni satılmaya başlanmış. Türkiye'ye gelir mi belli değil.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 cumali_032 dedi: Daha U.SA amerika gibi yerlerde yeni satılmaya başlanmış. Türkiye'ye gelir mi belli değil. Genişletmek için tıkla... Umarım gelir hocam ya merak ediyorum tadını. Zaten en son ne zaman Pringles yediğimi hiçbir şekilde hatırlamıyorum, biraz para kıyıp denemelik almak istiyorum. Ekonomimiz sağ olsun erik bile alamıyoruz.
cumali_032 dedi: Daha U.SA amerika gibi yerlerde yeni satılmaya başlanmış. Türkiye'ye gelir mi belli değil. Genişletmek için tıkla... Umarım gelir hocam ya merak ediyorum tadını. Zaten en son ne zaman Pringles yediğimi hiçbir şekilde hatırlamıyorum, biraz para kıyıp denemelik almak istiyorum. Ekonomimiz sağ olsun erik bile alamıyoruz.