Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 27 Ekim 2023 #11 Pringles.
Blue Beetle Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ekim 2023 #12 Kerwm41 dedi: Hayatımda hiç Pringles yemedim o kadar fakirim ancak arkadaşlarımdan otladığımdan bence Master potato. Genişletmek için tıkla... Bizde zengin değiliz ayda 1 kez falan yiyorum.
Kerwm41 dedi: Hayatımda hiç Pringles yemedim o kadar fakirim ancak arkadaşlarımdan otladığımdan bence Master potato. Genişletmek için tıkla... Bizde zengin değiliz ayda 1 kez falan yiyorum.
6 654456 Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 2.144 Çözümler 9 27 Ekim 2023 #13 Ağır yağ veya baharat tadı gelmediğinden normal cipslere karşı Pringles. Diğer ikisini denemedim, Pringles zaten en son kaç ay önce yedim kim bilir.
Ağır yağ veya baharat tadı gelmediğinden normal cipslere karşı Pringles. Diğer ikisini denemedim, Pringles zaten en son kaç ay önce yedim kim bilir.
Yigitshh Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #14 Blue Beetle dedi: Hangisi favoriniz? Ayda 1 kez tüketme şansı buluyorum. Direkt şu an Master potato ucuz olduğu için onu tercih ediyorum. Pringles'ı aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Master potatonun sadesi efsane bir tat. Gerçekten Pringles sadeden güzel. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.
Blue Beetle dedi: Hangisi favoriniz? Ayda 1 kez tüketme şansı buluyorum. Direkt şu an Master potato ucuz olduğu için onu tercih ediyorum. Pringles'ı aratmıyor. Genişletmek için tıkla... Master potatonun sadesi efsane bir tat. Gerçekten Pringles sadeden güzel. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.