K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Kasım 2020 #21 PanzerTR dedi: Ben diğer aydan da daha pahalı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Bu zaten sen GamePass için Pringles al diye değil. Haftalık veriyor tek bir pakette. Alıyorsan sana bir jest olsun diye yapılmış bir kampanya.
PanzerTR dedi: Ben diğer aydan da daha pahalı sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Bu zaten sen GamePass için Pringles al diye değil. Haftalık veriyor tek bir pakette. Alıyorsan sana bir jest olsun diye yapılmış bir kampanya.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 7 Kasım 2020 #22 kerb dedi: Bu zaten sen GamePass için Pringles al diye değil. Haftalık veriyor tek bir pakette. Alıyorsan sana bir jest olsun diye yapılmış bir kampanya. Genişletmek için tıkla... Ee? Biliyorum, sen ne anladın dediğimden?
kerb dedi: Bu zaten sen GamePass için Pringles al diye değil. Haftalık veriyor tek bir pakette. Alıyorsan sana bir jest olsun diye yapılmış bir kampanya. Genişletmek için tıkla... Ee? Biliyorum, sen ne anladın dediğimden?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Kasım 2020 #23 PanzerTR dedi: Ee? Biliyorum, sen ne anladın dediğimden? Genişletmek için tıkla... Daha pahaliya gelmiyor mu gibi bir cumle kurmussun ondan dedim. Gelmesi normal yani.
PanzerTR dedi: Ee? Biliyorum, sen ne anladın dediğimden? Genişletmek için tıkla... Daha pahaliya gelmiyor mu gibi bir cumle kurmussun ondan dedim. Gelmesi normal yani.