Çözüldü Print('hello!') komutu Syntax error veriyor

• Konuyu başlatan mirsel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 699
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mirsel

Centipat
Daha fazla  
Bunu bile yazdıgımda Syntax Error'la karsılasıyorum. Bunun yuzunden kod yazamıyorum.

Peki biraz bekler misin?

[Errno 2] no such file or directory.
PowerShell'de print('merhaba') kodunu calıstırdıgımda bunu verıyor.

PowerShell? Print kodu PowerShell'de çalıştırılmaz ki.

%USERPROFILE%\AppData\Local\Programs\Python\Python312\python.exe bu uygulamada çalıştırın. Yolu arama kısmına yazın, Windows size açacaktır.

PowerShell? Print kodu PowerShell'de çalıştırılmaz ki.

%USERPROFILE%\AppData\Local\Programs\Python\Python312\python.exe bu uygulamada çalıştırın. Yolu arama kısmına yazın, Windows size açacaktır.
Abicim nasıl calısmaz virtual studio kullanıyorum eğitim aldığım adam çalıştırıyor gayette

Ek olarak "python" yazarak da yorumlayıcı PowerShell üzerinden çağrılabilir.
Evet onu yapmama rağmen olmuyor

Arkadaş Powershell içine yazmış Python kodunu.
Canim kardeşim dur herseyi baştan anlatayım bak dedimki kod yazayım girdim nası yazarım falan izledim python kurdum virtual srodio code kurdum eğitim aldığım adam yazıyordu virtual studio dan sonra virtual studio un kendisinin içinde bulunan powershele veya normal indeki powershele py dosyaadi i yazdığında yazdığı şey çalışıyordu bendede dediğim hata oluyor

VS Code içinde iken F5 tuşuna basın. Kaydetmenizi isterse Masaüstü veya başka bir yere kaydedin. Sonra kendisi altta çalıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…