mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #1 Bunu bile yazdıgımda Syntax Error'la karsılasıyorum. Bunun yuzunden kod yazamıyorum.
Çözüm tereyagburak 6 Mart 2024 mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam Genişletmek için tıkla... Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam O çıktı python debugger karsisinda da suggested yazıyordu tıkladım biraz bekledim çalıştı çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam Genişletmek için tıkla... Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam O çıktı python debugger karsisinda da suggested yazıyordu tıkladım biraz bekledim çalıştı çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #21 burakcteino dedi: Arkadaş Powershell içine yazmış Python kodunu. Garip, Python yüklü olduğuna eminiz değil mi? Nadir bir durum. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle Evet kesinlikle burakcteino dedi: Arkadaş Powershell içine yazmış Python kodunu. Garip, Python yüklü olduğuna eminiz değil mi? Nadir bir durum. Genişletmek için tıkla... evet kesinlikle burakcteino dedi: Eki Görüntüle 2134465 Bu çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor sonra ne yapacagim burakcteino dedi: Eki Görüntüle 2134465 Bu çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ve sana zahmet virtual studio yu nasıl Türkçe yaptın soylermisin Artı 0 Eksi
burakcteino dedi: Arkadaş Powershell içine yazmış Python kodunu. Garip, Python yüklü olduğuna eminiz değil mi? Nadir bir durum. Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle Evet kesinlikle burakcteino dedi: Arkadaş Powershell içine yazmış Python kodunu. Garip, Python yüklü olduğuna eminiz değil mi? Nadir bir durum. Genişletmek için tıkla... evet kesinlikle burakcteino dedi: Eki Görüntüle 2134465 Bu çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor sonra ne yapacagim burakcteino dedi: Eki Görüntüle 2134465 Bu çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ve sana zahmet virtual studio yu nasıl Türkçe yaptın soylermisin
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.773 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #22 mirsel dedi: Evet kesinlikle Evet kesinlikle evet kesinlikle Evet çıkıyor sonra ne yapacagim Ve sana zahmet virtual studio yu nasıl Türkçe yaptın soylermisin Genişletmek için tıkla... Eklentisi var. Artı 0 Eksi
mirsel dedi: Evet kesinlikle Evet kesinlikle evet kesinlikle Evet çıkıyor sonra ne yapacagim Ve sana zahmet virtual studio yu nasıl Türkçe yaptın soylermisin Genişletmek için tıkla... Eklentisi var.
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #23 burakcteino dedi: Eki Görüntüle 2134465 Bu çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet cıkıyo sonra napcam mirsel dedi: Evet kesinlikle Evet kesinlikle evet kesinlikle Evet çıkıyor sonra ne yapacagim Ve sana zahmet virtual studio yu nasıl Türkçe yaptın soylermisin Genişletmek için tıkla... O çıktı python debugger karsisinda da suggested yazıyordu tıkladım biraz bekledim çalıştı çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
burakcteino dedi: Eki Görüntüle 2134465 Bu çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet cıkıyo sonra napcam mirsel dedi: Evet kesinlikle Evet kesinlikle evet kesinlikle Evet çıkıyor sonra ne yapacagim Ve sana zahmet virtual studio yu nasıl Türkçe yaptın soylermisin Genişletmek için tıkla... O çıktı python debugger karsisinda da suggested yazıyordu tıkladım biraz bekledim çalıştı çok teşekkür ederim
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.773 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #24 mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam Genişletmek için tıkla... Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam O çıktı python debugger karsisinda da suggested yazıyordu tıkladım biraz bekledim çalıştı çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi Çözüm
mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam Genişletmek için tıkla... Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. mirsel dedi: Evet cıkıyo sonra napcam O çıktı python debugger karsisinda da suggested yazıyordu tıkladım biraz bekledim çalıştı çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #25 burakcteino dedi: Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabiki çok saol burakcteino dedi: Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
burakcteino dedi: Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabiki çok saol burakcteino dedi: Python debugger seçeceksin yoksa Sift + F5 yap. Konuyu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim Genişletmek için tıkla...