Print Screen Programı

retrower

Megapat
Merhaba arkadaşlar.

Gerek oyunlarda, gerek film izlerken sürekli SS ( ScreenShot ) alıyorum. Ve bunu yaparken Print Screen tuşuna basıp, ordan painte girip resmi yapıştırıp kaydetmek felan çok uzun iş. Hele ki sürekli daha doğrusu birden fazla SS alıyorsanız bu size artık zulüm bile gelebilir. Bana geldi mesela

Şimdi sizlerden isteğim SS aldığımda ;

* Otomatik kaydedecek,
* Sürekli alabileceğim şekilde olacak.

Not : Birkaç program denedim, lâkin çoğunda SS aldığımda üstünde değişiklik yapmam vs. isteniyor. Benim isteğim bu değil. Benim isteğim 35 tane ard arda Print Screen ' e basacam ve 35 i de masaüstünde bir klasöre kaydolacak. Bunun gibi. Bana soru vs. sormadan, kendi kendi kaydedecek.

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler ...

Evet uyuyor, denerseniz aradığınız program olup olmadığını anlarsınız.

Bandicam da iyidir ve fraps gibi video çektiğinde çekilen videonun boyutunu gördüğünde şok olmazsın. Kullanımı fraps ile aynı. Ekran görüntüsü alma da doğal olarak mevcut. Bandicam da 2 farklı özellik var. Bunlar oyun modu ve ekran modu. Kullanımıda gayet basit. Kesinlikle öneririm. Ücretsiz olarak indireceksen videolarda 10 dakika çekebilirsin en fazla. Mesela 10. dakikada kayıt edip bir daha başlatıp videoları da birleştirebilirsin. Görüntü almada böyle bir sıkıntı yok. Orjinal alırsan video çekmedeki süre sınırı doğal olarak yok.

Ya da Ashampoo Snap 4 - 5 - 6 her hangi birini kullanabilirsin. İstersen sana direk Ashampoo tarafından verilen Snap 4 ve 5 lisansı verebilirim. Snap4'te şöyle bir şey var. Çektiklerin kaydediliyor, daha sonra arada yanlışlıkla istemediğin çekimler olursa silebiliyorsun. Ayrıca seçme ekranında istediğin yerleri açık bırakıp gerisini siyah arka plana bırakabiliyorsun. Veya spot denen olayla artistik efektler katabilirsin. Oda olmadı Buzul aracı ile pikselleştirebilirsin istediğin yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…