Print screen tuşu ekran görüntüsü almıyor

Daha fazla  
Prt sc tuşuna basınca karşıma ekranı seçmek için bir alan geliyor. Alanı seçtikten sonra sağ alta küçük bir görsel gelmesi gerekirken gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 11 kullanıyorum tüm driverlar güncel.

Ekran alıntısı aracını güncelleyip deneyin.

Ekran görüntüsü aracını sıfırladım. Sorun halen devam ediyor.

Photoshop, Microsoft Word vs. gibi bir belge açın CTRL+v tuşlarına basın oraya gelir.

Hocam bunu yapmayı ben de biliyorum. Normalde prt sc ye bastığınız zaman ekranın sadece bir bölgesinin görüntüsü alınabiliyor. Sizin söylediğiniz yöntem komple ekranın görüntüsünü alıyor.

Prtsc e basınca ekranda o an ne oluyorsa onun bağlantısını kopyalar paint i açıp CTRL+v yapıp kayıt eder isen fotağrafı dosya haline getirebilirsin.

O zaman sorun sizin kullandığınız program ile alakalı. Mesela ben Windows'un kendi ekran alıntısı aracını kullanıyorum ve dediğiniz gibi alıntı yapacağım yeri kendim seçiyorum. Olmasa programı kaldırıp tekrar kurun.

Hocam ekran alıntısı aracına tıkladığım zaman ben de ekran görüntüsü alabiliyorum. Ama prt sc tuşu ile aynı işlemi yapmaya çalıştığımda ya da Windows tuşu + Shift + s e basınca ekran görüntüsü almıyor.

Sizin uygulamanın özelliklerini bilmiyorum ama benim kullandığım seçerek ekran alıntısı yapacaksam programa tıklayarak alıyorum, ekranı komple alacaksam PrtSc tuşuna basarak alıyorum. PrtSc tuşuna basınca seçme yaptırmıyor zaten.

Ekran Alıntısı Aracını güncelleyip deneyin.
Win + Shift + S yapmanız gerek. Siz eski türüyle yapıyorsunuz.
Hocam sorunumu videodan anlayabilirsiniz : fxbx.mp4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…