YusufSungu Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #11 yasin pala dedi: Arkadaşlar print Screen'e basınca sistem bu resmi nereye kaydediyor bir türlü bulamadım? Ya da başka bir değişle o resme hangi yoldan ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... CTRL+V yaparak görebilirsin. Tabi bir yere yapıştıracak ekran görüntüsünü.
yasin pala dedi: Arkadaşlar print Screen'e basınca sistem bu resmi nereye kaydediyor bir türlü bulamadım? Ya da başka bir değişle o resme hangi yoldan ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... CTRL+V yaparak görebilirsin. Tabi bir yere yapıştıracak ekran görüntüsünü.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 23 Mayıs 2021 #12 yasin pala dedi: Arkadaşlar print Screen'e basınca sistem bu resmi nereye kaydediyor bir türlü bulamadım? Ya da başka bir değişle o resme hangi yoldan ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows+printscreen'e basarsan resimler klasörüne ekran görüntüleri diye klasör açılır oraya kaydolur. Eğer sadece printscreen'e basarsan mesela Discord'dan göndereceksen CTRL+v yapman gerekiyor ama onla kaydolmuyor sadece kopyalanıyor.
yasin pala dedi: Arkadaşlar print Screen'e basınca sistem bu resmi nereye kaydediyor bir türlü bulamadım? Ya da başka bir değişle o resme hangi yoldan ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows+printscreen'e basarsan resimler klasörüne ekran görüntüleri diye klasör açılır oraya kaydolur. Eğer sadece printscreen'e basarsan mesela Discord'dan göndereceksen CTRL+v yapman gerekiyor ama onla kaydolmuyor sadece kopyalanıyor.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 23 Mayıs 2021 #13 Resimler'de Ekran Görüntüleri diye bir klasörün olması lazım. Oraya kaydediliyor. Yani bende öyle.
fevzidurmayan Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri asus tuf a15 r5 7535hs rtx4050 24gb ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2021 #14 Bende OneDrive'a kaydediyor.
Apex oynayan biri Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #15 Painte yapıştırıp resimi elde edebilirsin ama Discord'a falan atıcaksan CTRL v yapman yeterlidir.
YakupAslan Megapat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 689 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek köle 27 Aralık 2024 #16 Firat Akdogan dedi: Kod:Panoya kopyala C:\Users\KULLANICI ADI\AppData\Local\Packages\Microsoft.ScreenSketch_8wekyb3d8bbwe\TempState Ekran alıntısı ve taslaktan aldığınız zaman bildirim gelir sağ tarafta ona tıklayıp sağ üstte kaydetme simgesine basarsanız buraya kaydedilir. Normalde kopyalar. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı. Sadece ekran görüntüsünü aldım ve bir şey yapmadım. Bilgisayarı kapatıp açtığımda duruyordu. Packages > ScreenClip dosyasından buldum.
Firat Akdogan dedi: Kod:Panoya kopyala C:\Users\KULLANICI ADI\AppData\Local\Packages\Microsoft.ScreenSketch_8wekyb3d8bbwe\TempState Ekran alıntısı ve taslaktan aldığınız zaman bildirim gelir sağ tarafta ona tıklayıp sağ üstte kaydetme simgesine basarsanız buraya kaydedilir. Normalde kopyalar. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı. Sadece ekran görüntüsünü aldım ve bir şey yapmadım. Bilgisayarı kapatıp açtığımda duruyordu. Packages > ScreenClip dosyasından buldum.