AREYsan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Şu aralar elimdeki müzik ve oyun riplerini tekrardan CD'lere yazmaya sardım. Medya bana ait olduğu ve satmayacağım için konuyu açmamda da bir sorun olmaz her halde. CD'leri ınkjet ya da printable tercih etmemin sebebi ise CD'lerin CD artlarının da elimde olması. HP'nin ınkjet CD ve DVD'leri gözüme takıldı bakarken ama ne kaliteleri hakkında bilgim var ne CD baskı deneyimim. İlk olarak bu CD'lerin üzerine nasıl baskı yapabilirim ve maaliyeti ne olur onu öğrenmek istiyorum. Sonra da kullananlar varsa HP dandik onun yerine bunu al denilecek bir ürün varsa onun linkini alabilirim. Mesela Elba'nın falan da diskleri var hem da bayağı ucuz. Onların kalitesi nasıl?
Eskiden princo CD'ler çok dandik oluyordu. DVD'de verbatim ya da TDK alıyordum ben genelde. Hiç HP kullanmadım da görmedim de şu zamana kadar. HP'de öyleyse hiç bulaşmayak daha iyi.
Eskiden princo CD'ler çok dandik oluyordu. DVD'de verbatim ya da TDK alıyordum ben genelde. Hiç HP kullanmadım da görmedim de şu zamana kadar. HP'de öyleyse hiç bulaşmayak daha iyi.