birkullanıcı34 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Printify'a başladım bir ürün yayınladım. Bilgileriniz var mı ben yeniyim de taktikleriniz falan?
Arkadaşlar Printify'a başladım bir ürün yayınladım. Bilgileriniz var mı ben yeniyim de taktikleriniz falan?
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 19 Şubat 2024 #2 birkullanıcı34 dedi: Arkadaşlar Printify'a başladım bir ürün yayınladım. Bilgileriniz var mı ben yeniyim de taktikleriniz falan? Genişletmek için tıkla... Bilgim var. Bu siteden yerli hiç bir firma tasarım satın almıyor.
birkullanıcı34 dedi: Arkadaşlar Printify'a başladım bir ürün yayınladım. Bilgileriniz var mı ben yeniyim de taktikleriniz falan? Genişletmek için tıkla... Bilgim var. Bu siteden yerli hiç bir firma tasarım satın almıyor.
birkullanıcı34 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 432777 dedi: Bilgim var. Bu siteden yerli hiçbir firma tasarım satın almıyor. Genişletmek için tıkla... Peki ürün yayinladigimizda para aliyorlarmi Peki bu iş güvenilir mi para var mı?
432777 dedi: Bilgim var. Bu siteden yerli hiçbir firma tasarım satın almıyor. Genişletmek için tıkla... Peki ürün yayinladigimizda para aliyorlarmi Peki bu iş güvenilir mi para var mı?
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 19 Şubat 2024 #4 birkullanıcı34 dedi: Peki ürün yayinladigimizda para aliyorlarmi Peki bu iş güvenilir mi para var mı? Genişletmek için tıkla... İş güvenilir ama öyle milyon dolarlar hayal etme çok aşırı reklam yapsan bile çok düşük olur diye tahmin ediyorum.
birkullanıcı34 dedi: Peki ürün yayinladigimizda para aliyorlarmi Peki bu iş güvenilir mi para var mı? Genişletmek için tıkla... İş güvenilir ama öyle milyon dolarlar hayal etme çok aşırı reklam yapsan bile çok düşük olur diye tahmin ediyorum.
birkullanıcı34 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #5 432777 dedi: İş güvenilir ama öyle milyon dolarlar hayal etme çok aşırı reklam yapsan bile çok düşük olur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok hedefim milyonerlik değil Bana sadece 2000 dolar falan kazandırırmı Ne kadar sürede kazandırır. Bir de teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
432777 dedi: İş güvenilir ama öyle milyon dolarlar hayal etme çok aşırı reklam yapsan bile çok düşük olur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok hedefim milyonerlik değil Bana sadece 2000 dolar falan kazandırırmı Ne kadar sürede kazandırır. Bir de teşekkürler bilgi verdiğiniz için.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 19 Şubat 2024 #6 birkullanıcı34 dedi: Yok yok hedefim milyonerlik değil Bana sadece 2000 dolar falan kazandırırmı Ne kadar sürede kazandırır. Bir de teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Genişletmek için tıkla... 2000 dolar kazandırmaz.
birkullanıcı34 dedi: Yok yok hedefim milyonerlik değil Bana sadece 2000 dolar falan kazandırırmı Ne kadar sürede kazandırır. Bir de teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Genişletmek için tıkla... 2000 dolar kazandırmaz.
birkullanıcı34 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #7 432777 dedi: 2000 dolar kazandırmaz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kazandırır ortalama
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 19 Şubat 2024 #8 birkullanıcı34 dedi: Ne kadar kazandırır ortalama Genişletmek için tıkla... Senin yeteneğine bağlı ama bunu asla temel kazanç kaynağı olarak belirleme. Çünkü hiç para kazanmama ihtimalin de çok fazla.
birkullanıcı34 dedi: Ne kadar kazandırır ortalama Genişletmek için tıkla... Senin yeteneğine bağlı ama bunu asla temel kazanç kaynağı olarak belirleme. Çünkü hiç para kazanmama ihtimalin de çok fazla.
birkullanıcı34 Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #9 432777 dedi: Senin yeteneğine bağlı ama bunu asla temel kazanç kaynağı olarak belirleme. Çünkü hiç para kazanmama ihtimalin de çok fazla. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Peki sizin tavsiyeniz var mı başka nerelerden para kazanabilirim?
432777 dedi: Senin yeteneğine bağlı ama bunu asla temel kazanç kaynağı olarak belirleme. Çünkü hiç para kazanmama ihtimalin de çok fazla. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Peki sizin tavsiyeniz var mı başka nerelerden para kazanabilirim?
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 19 Şubat 2024 #10 birkullanıcı34 dedi: Tamam teşekkür ederim. Peki sizin tavsiyeniz var mı başka nerelerden para kazanabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu tarz internetten para kazanma olayları bitti. Daha doğrusu artık insanlar kazanacağını kazandı ve artık hayal satıyor.
birkullanıcı34 dedi: Tamam teşekkür ederim. Peki sizin tavsiyeniz var mı başka nerelerden para kazanabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu tarz internetten para kazanma olayları bitti. Daha doğrusu artık insanlar kazanacağını kazandı ve artık hayal satıyor.