Printify satış sırasında ödeme alınamadı hatası

ErezayiR

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar, ETSY üzerinde sattığım, Printify'da tasarladığım ürünlerden bugün 2 adet sipariş aldım. Bunlar ilk siparişim. Printify'da siparişi onaylarken hata veriyor, ödeme alınamadı diyor. Benden tam olarak ne parası istiyor? Yanlış bir şey mi yapıyorum? Daha önce satış yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam aynı durumdayım cevabını bulabildin mi?

Buldum hocam printify da ürün 10 dolarsa mesela sende üstüne 5 dolar koyup etsy de 15 dolara satıyorsan 10 dolar bakiye atacaksın printify a ya da direkt kart ekleyeceksin o çekiyor. 10 dolar çekecek satış sonrası etsyden 15 alacaksın zaten. Söyle de bir şey var etsy de bayağı kesinti var ben 1500 liralık satış yaptım 36 dolar falan şu an etsy de bakiye 800TL yarı yarıya zarardayım. 2 dolar yapmıştım kârı. Sende dikkat et.

merhaba acaba vergi konusu hakkında bir bilginiz var mı? Printify ve etsy için şirket açmak gerekiyor mu?

Şirket gerekmiyor etsy vergiyi ödüyor. O yüzden kâr koyarken az koyma ben 2 dolar yaptım kâr i yarı yarıya zarar ettim 1500 TL'lik satış 800TL'ye düştü.

Şirket gerekmiyor etsy vergiyi ödüyor. O yüzden kâr koyarken az koyma ben 2 dolar yaptım kâr i yarı yarıya zarar ettim 1500 TL'lik satış 800TL'ye düştü.
Youtube üzerinden bir mali müşavirin videosunu izledim. Devlet banka hesaplarını denetliyor diyor. Etsy kendi komisyonunu ödüyor diyor. Bir başkasıda bizim kazancımız yıllık asgari ücreti geçtiği taktirde gelir vergisi vermemiz gerekiyor diyor. Bunun için de şahış şirketi kurulmalıymış. Herkes başka birşey diyor gerçekten çok kafam karıştı başlıcam şu vergi olayı yüzünden başlayamıyorum.

Reis bende printfydan satış yamak istiyorum bir yardımcı olur musun?

Bende aynı sorunu yaşıyorum .İlk siparişim geldi daha önce aynı kartla başka bir mağazanın kargolarını göndermeme rağmen şuan yeni mağazamın ilk siparişini gönderemiyorum hesabım da yeterli bakiye var hala ödeme almıyor printify . Başka kart ile denedim yine ödeme almadı üstüne hesabım geçici olarak kapandı ne yapıcam

Şirket gerekiyor. Sonuçta ticari kazanç. Ama benim merak ettiğim bir şey var. Biz printfy a ödediğimiz bakiyeyi nasıl gider olarak gösterebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…