Trojan067 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #21 ErezayiR dedi: Hocam 52 satışım oldu artık etsy bıraktım Amazon yapıyorum onda bile istemiyor. Kimden aldınız bu bilgiyi garanti konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Reis bende başlamak istiyorumda bir öneriniz var mı?
ErezayiR dedi: Hocam 52 satışım oldu artık etsy bıraktım Amazon yapıyorum onda bile istemiyor. Kimden aldınız bu bilgiyi garanti konuşuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Reis bende başlamak istiyorumda bir öneriniz var mı?
S SUAD Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #22 @ErezayiR kardeşim bende başlamak istiyorum hatda printify hesabı açdım bile. Peki ne yapmam gerekiyor sonra? 3-4 tane sweatshirt yapdım yayınladım. Ama sadece telefondan yapıyorum bilgisayarım yavaş diye. Sence bilgisayara geçmelimiyim?
@ErezayiR kardeşim bende başlamak istiyorum hatda printify hesabı açdım bile. Peki ne yapmam gerekiyor sonra? 3-4 tane sweatshirt yapdım yayınladım. Ama sadece telefondan yapıyorum bilgisayarım yavaş diye. Sence bilgisayara geçmelimiyim?