S sitkimiracs Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #1 Merhaba, ben Printify'de böyle bir hata ile karşılaştım. "Update payment" diyor. Sonra da kredi kartı bilgisi girince kabul etmiyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2025
Merhaba, ben Printify'de böyle bir hata ile karşılaştım. "Update payment" diyor. Sonra da kredi kartı bilgisi girince kabul etmiyor. Bu ne anlama geliyor acaba?
Çözüm BYLEGA 18 Ocak 2025 Silinen üye dedi: Nasıl yani Türkiye kredi kartlarından giriş yapmaya izin vermemek gibi mi bu? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart gibi bazı kartları kabul etmiyor olabilir ödeme yöntemine farklı bir kart girip deneyebilirsiniz.
Silinen üye dedi: Nasıl yani Türkiye kredi kartlarından giriş yapmaya izin vermemek gibi mi bu? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart gibi bazı kartları kabul etmiyor olabilir ödeme yöntemine farklı bir kart girip deneyebilirsiniz.
BYLEGA Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #2 Hocam belki Türkiye ödeme yöntemini kabul etmiyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS S sitkimiracs Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #3 BYLEGA dedi: Hocam belki Türkiye ödeme yöntemini kabul etmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Türkiye kredi kartlarından giriş yapmaya izin vermemek gibi mi bu? Artı 0 Eksi
BYLEGA dedi: Hocam belki Türkiye ödeme yöntemini kabul etmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Türkiye kredi kartlarından giriş yapmaya izin vermemek gibi mi bu?
BYLEGA Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #4 Silinen üye dedi: Nasıl yani Türkiye kredi kartlarından giriş yapmaya izin vermemek gibi mi bu? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart gibi bazı kartları kabul etmiyor olabilir ödeme yöntemine farklı bir kart girip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Nasıl yani Türkiye kredi kartlarından giriş yapmaya izin vermemek gibi mi bu? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart gibi bazı kartları kabul etmiyor olabilir ödeme yöntemine farklı bir kart girip deneyebilirsiniz.