Printscreen ekran donması

Faslan

Kilopat
Sorunumu kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalışacağım.

Bi kaç gün öncesine kadar hiçbir problemim yoktu sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.

Bilgisayarımda RAM'lerden birinde sıkıntı çıktı ve 1 GB RAM kalmıştı.

Online oyun olarak League of Legends oynuyorum.

Ve 1 GB RAM'le oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar kilitleniyordu. Reset atmadan kendine gelmiyordu.

Tekrar giriş yapmaya çalıştığımda yine oyuna bağlanmıyordu.

Sorun RAM yetersizliğinden diye düşünüp 2 GB RAM aldım.

RAM'i taktım ama yine aynı şekilde oyuna giriş yapamıyorum.

Bilgisayarımda offline oyun olarak prince of persia 2008 yüklü. LOLe giriş yapamadıktan sonra ona giriş yapmayı denedim ama onda bir problem yaşamadım.

Artı olarak printscreen tuşuna bastığımda da ekran aynı şekilde kilitleniyor.

Reset atmadan kendine gelmiyor.

Sistem geri yükleme yapmaya çalıştım yazılımsal bir sıkıntı vardır diye. Önceden sorunsuz bir şekilde yapıyordu ama bu sefer mavi ekran hatası aldım. Windows güncelleştirmesi yapiyim dedim bir kaç tanesini yaptı ama geri kalanını yapamadı.

Bad sector olabilir diye HD tune programıyla derin tarama yaptım ama hiçbir sorun çıkmadı.

Sorun neden kaynaklı olabilir hiçbir fikrim yok şu an.

Combofixle de temizleme yaptım ve ccleanerla. Ama sonuç yine aynı.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı slotları da denedim.Yeni aldığım RAM'i çalışan RAM'le birlikte denedim ama sonuç hala aynı.Az önce openload playerından film izleyecektim aynı şekilde orda da kilitlendi.Formatı son çare olarak atmak istiyorum başka bi çözüm bulamazsam.
Yok mu hiç benzer sorunla karşılaşmış olan ya da sorunun kaynağını bilen ?
Geri yüklemede gördüğüm hata kodunu da yazayım belki birisine fikir verir stop:0x000000f4.
Oluşan sorunları ekleme yapıyorum sırayla belki birisi çıkar diye.Az önce pcyi resetleyeyim dedim sadece yeni RAM takılı olarak açacaktım açılmadı.PSU'dan aşırı ses çıkmaya başladı hani nerdeyse bulunduğu masa titriyodu ve ses durmuyodu vurana kadar :D Sonra RAM'leri çıkarıp sırayla denedim teker teker.Yeni aldığım RAM tek başınayken açılmadı.Sonra diğerini denedim açıldı.Sonra yeni aldığım RAM'i tekrar denedim açılıyodu.Sonra iki RAM'i beraber denedim açıldılar.Sanırım bozuk diye çıkarttığım RAM'de çalışıyo.Umarım yardım edebilcek birisi çıkar.Ben sorunun psuda olduğunu düşünüyorum şu an.
Sorunumu herhangi bi şekilde çözemedim. O yüzden 2. el bi sistem aldım. Konu benim açımdan kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı