Çözüldü Prism Launcher korsan mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

637318

Centipat
Merhaba, çoğu kişi Prism Launcher'ın arayüzünün normal Launcher'ın arayüzünden daha iyi olduğunu söylüyor ben bunu korsan sanıyordum ama orijinal hesabımızla da giriş yapabiliyoruz. Şimdi ben bu Prism Launcher'ı indirip orijinal hesabımla girersem korsan sayılır mı?

Çözüm
Hayır hocam korsan sayılmaz, kendiniz orijinal hesap satın aldıysanız giriş yapmasanız bile korsan sayılmaz çünkü siz zaten o oyuna sahipsiniz, parayı ödemişsiniz. Farklı platformlar için bu durum geçerli değil tabii ki, sadece Minecraft Launcher'ları için söyledim bunu.
Hayır hocam korsan sayılmaz, kendiniz orijinal hesap satın aldıysanız giriş yapmasanız bile korsan sayılmaz çünkü siz zaten o oyuna sahipsiniz, parayı ödemişsiniz. Farklı platformlar için bu durum geçerli değil tabii ki, sadece Minecraft Launcher'ları için söyledim bunu.

Son düzenleme:
Çözüm

Tamam hocam cevap için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…