ayothepizzahere Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 24 19 Ekim 2023 #1 Göz kararı bir tahminde bulunursam uyacakları yönünde. Ancak aynı klavyeyi kullanan arkadaşlar arasında deneyen varsa uyumlu olup olmadığını bilmek isterim.
Göz kararı bir tahminde bulunursam uyacakları yönünde. Ancak aynı klavyeyi kullanan arkadaşlar arasında deneyen varsa uyumlu olup olmadığını bilmek isterim.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 19 Ekim 2023 #2 Halihazırda bulunan keycapinizin alt kısmının fotoğrafını atarsanız daha doğru olur. Benim de tahminim uyacağı yönünde. Yalnız uyarayım, ilk kez takacağınız zaman tam yerine oturmaları için biraz uğraşmanız gerekebilir
Halihazırda bulunan keycapinizin alt kısmının fotoğrafını atarsanız daha doğru olur. Benim de tahminim uyacağı yönünde. Yalnız uyarayım, ilk kez takacağınız zaman tam yerine oturmaları için biraz uğraşmanız gerekebilir
ayothepizzahere Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 24 19 Ekim 2023 #3 Things dedi: Halihazırda bulunan keycapinizin alt kısmının fotoğrafını atarsanız daha doğru olur. Benim de tahminim uyacağı yönünde. Yalnız uyarayım, ilk kez takacağınız zaman tam yerine oturmaları için biraz uğraşmanız gerekebilir Genişletmek için tıkla... Şu anda kyk yurdunda olduğum için maalesef bakamiyorum. Henüz bir laptopum olmadığı için normal olarak klavyeyi de evde bıraktım.
Things dedi: Halihazırda bulunan keycapinizin alt kısmının fotoğrafını atarsanız daha doğru olur. Benim de tahminim uyacağı yönünde. Yalnız uyarayım, ilk kez takacağınız zaman tam yerine oturmaları için biraz uğraşmanız gerekebilir Genişletmek için tıkla... Şu anda kyk yurdunda olduğum için maalesef bakamiyorum. Henüz bir laptopum olmadığı için normal olarak klavyeyi de evde bıraktım.