mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 12 Mayıs 2024 #1 Kantin ile mutfak birleşik, erişebilecekleri bir kantin olmadığını söylüyor oyun. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2024
4 456388 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.057 Çözümler 2 12 Mayıs 2024 #2 Mutfağı yaptığın gibi, odalardan Kantin'i bölge içine aldın mı? Kantini de işaretlemen lazım.
mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 12 Mayıs 2024 #3 456388 dedi: Mutfağı yaptığın gibi, odalardan kantin'i bölge içine aldın mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna yeni başladım, biraz kurcalayıp öyle yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim. 456388 dedi: Mutfağı yaptığın gibi, odalardan Kantin'i bölge içine aldın mı? Kantini de işaretlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız biraz ama mahkumları nasıl çalıştırabilirim?
456388 dedi: Mutfağı yaptığın gibi, odalardan kantin'i bölge içine aldın mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna yeni başladım, biraz kurcalayıp öyle yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim. 456388 dedi: Mutfağı yaptığın gibi, odalardan Kantin'i bölge içine aldın mı? Kantini de işaretlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız biraz ama mahkumları nasıl çalıştırabilirim?
4 456388 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 1.057 Çözümler 2 12 Mayıs 2024 #4 mataleon dedi: Oyuna yeni başladım, biraz kurcalayıp öyle yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Başta hikaye kısmını oynarsan daha kolay öğrenirsin. mataleon dedi: Oyuna yeni başladım, biraz kurcalayıp öyle yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim. Konuyla alakasız biraz ama mahkumları nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam personel kısmından bir şeyi seçip mutfağa tıklıyordun. Tıkladığında mutfak üzerinde bir kaç simge beliriyor, her beliren simge 1 mahkumu temsil ediyor.
mataleon dedi: Oyuna yeni başladım, biraz kurcalayıp öyle yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Başta hikaye kısmını oynarsan daha kolay öğrenirsin. mataleon dedi: Oyuna yeni başladım, biraz kurcalayıp öyle yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim. Konuyla alakasız biraz ama mahkumları nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam personel kısmından bir şeyi seçip mutfağa tıklıyordun. Tıkladığında mutfak üzerinde bir kaç simge beliriyor, her beliren simge 1 mahkumu temsil ediyor.