U UnWex Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 161 25 Ocak 2023 #1 Prison Architect oyununda yangın çıktı itfaiye geliyor ama hareket etmiyor ve söndürmüyor bir türlü çözemedim.
Prison Architect oyununda yangın çıktı itfaiye geliyor ama hareket etmiyor ve söndürmüyor bir türlü çözemedim.
Çözüm MRainb0w 9 Eylül 2023 UnWex dedi: Evet ama gitmiyor. Sorunu çözdüm gerek kalmadı yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdüğünüzü yazsaydınız bari aynı problem bende de var. Sorunun çözümü ise arkadaşlar itfaiyecileri seçtikten sonra sol tıklamak yerine sağ tıklamalısınız.
UnWex dedi: Evet ama gitmiyor. Sorunu çözdüm gerek kalmadı yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdüğünüzü yazsaydınız bari aynı problem bende de var. Sorunun çözümü ise arkadaşlar itfaiyecileri seçtikten sonra sol tıklamak yerine sağ tıklamalısınız.
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 25 Ocak 2023 #2 İtfaiyeyi yönlendiriyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS U UnWex Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 161 25 Ocak 2023 #3 Evet ama gitmiyor. Sorunu çözdüm gerek kalmadı yardımlarınız için sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 UnWex dedi: Evet ama gitmiyor. Sorunu çözdüm gerek kalmadı yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdüğünüzü yazsaydınız bari aynı problem bende de var. Sorunun çözümü ise arkadaşlar itfaiyecileri seçtikten sonra sol tıklamak yerine sağ tıklamalısınız. Son düzenleme: 9 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
UnWex dedi: Evet ama gitmiyor. Sorunu çözdüm gerek kalmadı yardımlarınız için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çözdüğünüzü yazsaydınız bari aynı problem bende de var. Sorunun çözümü ise arkadaşlar itfaiyecileri seçtikten sonra sol tıklamak yerine sağ tıklamalısınız.