wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 661 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Kasım 2024 #1 Selam, kendim bir nezarethane yaptım fakat sorun şu, odalar kısmından orayı nezarethane olarak belirleyemiyorum. En başta belirlemem mi gerekiyordu ya da şu an düzeltebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
Selam, kendim bir nezarethane yaptım fakat sorun şu, odalar kısmından orayı nezarethane olarak belirleyemiyorum. En başta belirlemem mi gerekiyordu ya da şu an düzeltebilir miyim?
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 2 Aralık 2024 #2 Hala soruna çözüm arıyorsan yardımcı olabilirim. 2 hafta geçmiş neredeyse.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 661 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Aralık 2024 #3 hogwartscanavarı dedi: Hala soruna çözüm arıyorsan yardımcı olabilirim. 2 hafta geçmiş neredeyse. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, yine de teşekkür ederim.
hogwartscanavarı dedi: Hala soruna çözüm arıyorsan yardımcı olabilirim. 2 hafta geçmiş neredeyse. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm, yine de teşekkür ederim.
itgoeslike Attopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 59 3 Ocak 2025 #4 wubba lubba dub dub dedi: Sorunu çözdüm, yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
wubba lubba dub dub dedi: Sorunu çözdüm, yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 661 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Ocak 2025 #5 itgoeslike dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Duvarlar ile çevreledim ardından odalardan seçtim ve oldu iç kısmını sonra yapmak gerekiyor.
itgoeslike dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Duvarlar ile çevreledim ardından odalardan seçtim ve oldu iç kısmını sonra yapmak gerekiyor.