L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar bunları nasıl öldürebilirim?
Çözüm S Silinen üye 266150 26 Ocak 2022 LFpd dedi: Arkadaşlar bunları nasıl öldürebilirim? Genişletmek için tıkla... Mahkumları öldüremezsiniz. Mahkum almayla ilgili bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor.
LFpd dedi: Arkadaşlar bunları nasıl öldürebilirim? Genişletmek için tıkla... Mahkumları öldüremezsiniz. Mahkum almayla ilgili bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2022 #2 LFpd dedi: Arkadaşlar bunları nasıl öldürebilirim? Genişletmek için tıkla... Mahkumları öldüremezsiniz. Mahkum almayla ilgili bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
LFpd dedi: Arkadaşlar bunları nasıl öldürebilirim? Genişletmek için tıkla... Mahkumları öldüremezsiniz. Mahkum almayla ilgili bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor.
KS KS L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #3 Silinen üye dedi: Mahkumları öldüremezsiniz. Mahkum almayla ilgili bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kapattımda etrafa çiş yapıyorlar. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Mahkumları öldüremezsiniz. Mahkum almayla ilgili bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kapattımda etrafa çiş yapıyorlar.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2022 #4 LFpd dedi: Kapattımda etrafa çiş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Geri gönderme şansınız yok diye biliyorum bir kere aldıktan sonra. Artı 0 Eksi
LFpd dedi: Kapattımda etrafa çiş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Geri gönderme şansınız yok diye biliyorum bir kere aldıktan sonra.
KS KS L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #5 Tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2022 #6 LFpd dedi: Tamam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim yeni save açabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüldü olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum. Artı 0 Eksi
LFpd dedi: Tamam teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim yeni save açabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüldü olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum.
KS KS L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #7 Silinen üye dedi: Rica ederim yeni Save açabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüldü olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretledim. Bir de şey soracaktım hazır hapishaneler var mı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Rica ederim yeni Save açabilirsiniz. Sorununuzu çözdüysem çözüldü olarak işaretlerseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretledim. Bir de şey soracaktım hazır hapishaneler var mı?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 26 Ocak 2022 #8 LFpd dedi: Çözüldü olarak işaretledim. Bir de şey soracaktım hazır hapishaneler var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam atölyeden indirebiliyorsunuz. Bunun için yeni konu açmanız gerekebilir. Artı 0 Eksi
LFpd dedi: Çözüldü olarak işaretledim. Bir de şey soracaktım hazır hapishaneler var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam atölyeden indirebiliyorsunuz. Bunun için yeni konu açmanız gerekebilir.