B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2016 #1 Eski tayfa tekrar toplanıyor. Gerçekten çok heyecanlandım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eski tayfa tekrar toplanıyor. Gerçekten çok heyecanlandım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Burak Arda Balcı Hectopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2016 #2 Vallahi ben de yeni başladım, anca fark ettim böyle süper bir diziyi maalesef Hafta sonları günde 5-6 bölüm izliyorum. Keşke hiç bitmese
Vallahi ben de yeni başladım, anca fark ettim böyle süper bir diziyi maalesef Hafta sonları günde 5-6 bölüm izliyorum. Keşke hiç bitmese