Çözüldü Sürprizbozan Prison Break Micheal'ın planı neydi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beikta

Femtopat
Daha fazla  
Prison Break'in 5. sezonunu izleyeli çok olmadı, çok güzel ama ayrıntısız bir sezondu. Bence ben mi yeteri kadar verimli izleyemedim orasını bilmiyorum fakat sona da whip sürekli Micheal'a bana neden böyle hitap ediyorsun diye soruyordu, micheal günü gelsin söyleriz diyordu ve en son whip öldürüldü ve micheal ona nedenini söyleyemedi. T bagin oglu oldugunu önceden bildigi için mi öyle diyordu acaba?

Çözüm
Whip Hand birisinin sağ kolu, güvendiği insan demek. Bu tabiri Michael'da kısaltıp Whip olarak kullanıyor. Direkt dizideki Whip rolünü oynayan oyuncunun demeci : Whip was a name made up by Michael, because he’s his “whip hand.”
Günü gelince söyleyeceğim dedikleri de T-Bag'in oğlu olması, planın tüm detayları, Michael'ın kendisine ait tüm gerçekler vs.
Whip Hand birisinin sağ kolu, güvendiği insan demek. Bu tabiri Michael'da kısaltıp Whip olarak kullanıyor. Direkt dizideki Whip rolünü oynayan oyuncunun demeci : Whip was a name made up by Michael, because he’s his “whip hand.”
Günü gelince söyleyeceğim dedikleri de T-Bag'in oğlu olması, planın tüm detayları, Michael'ın kendisine ait tüm gerçekler vs.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…