yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Temmuz 2024 #11 deniz.10 dedi: Sherlock başlayın hocam. Toplam 13 bölüm falan zaten. Her bölümü 1.5 saat ama. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam zaten normalde tek seferde 2-3 bölüm izlemeyi seviyorum.
deniz.10 dedi: Sherlock başlayın hocam. Toplam 13 bölüm falan zaten. Her bölümü 1.5 saat ama. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam zaten normalde tek seferde 2-3 bölüm izlemeyi seviyorum.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #12 yeeet dedi: Sıkıntı yok hocam zaten normalde tek seferde 2-3 bölüm izlemeyi seviyorum. Genişletmek için tıkla... BCS’dan önce Sherlock zaten kısa aradan çıksın demek istemiştim hocam. Ben de Breaking Bad başlayayım bari yetti izlemeye izlemeye.
yeeet dedi: Sıkıntı yok hocam zaten normalde tek seferde 2-3 bölüm izlemeyi seviyorum. Genişletmek için tıkla... BCS’dan önce Sherlock zaten kısa aradan çıksın demek istemiştim hocam. Ben de Breaking Bad başlayayım bari yetti izlemeye izlemeye.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Temmuz 2024 #13 deniz.10 dedi: Bcs'dan önce Sherlock zaten kısa aradan çıksın demek istemiştim hocam. Ben de Breaking Bad başlayayım bari yetti izlemeye izlemeye. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şimdi başlıyorum o zaman. Teşekkür ederim
deniz.10 dedi: Bcs'dan önce Sherlock zaten kısa aradan çıksın demek istemiştim hocam. Ben de Breaking Bad başlayayım bari yetti izlemeye izlemeye. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şimdi başlıyorum o zaman. Teşekkür ederim
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #14 Furkan_00 dedi: Eğer Breaking Bad'den ilerleyecek isen film olarak da el Camino'yu öneririm hepsi bir zincir. El caminoyu izlemedim fakat breaking bad> el camino > bcs diye biliyorum sıralamayı. Genişletmek için tıkla... Evet doğru biliyorsunuz, Better Call Saul izleyin.
Furkan_00 dedi: Eğer Breaking Bad'den ilerleyecek isen film olarak da el Camino'yu öneririm hepsi bir zincir. El caminoyu izlemedim fakat breaking bad> el camino > bcs diye biliyorum sıralamayı. Genişletmek için tıkla... Evet doğru biliyorsunuz, Better Call Saul izleyin.
Enes Ç.06GB Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #15 yeeet dedi: En sevdiğim diziler Prison Break ve Breaking Bad, bu tarz başka diziler var mı? Genişletmek için tıkla... Narcos ve The Sopranos.
yeeet dedi: En sevdiğim diziler Prison Break ve Breaking Bad, bu tarz başka diziler var mı? Genişletmek için tıkla... Narcos ve The Sopranos.