Prison Break vs The Walking Dead vs MR. Robot

Yukarıda yazdığım dizilerden hangisine başlamalıyım? Aksiyonu bol ve hikayeli bir dizi istiyorum.

Kesinlikle Prison Break'e başlamalısınız dostum. Başla pişman olmazsın hatta izlediğin en iyi dizi olabilir o derece güzel
Pb ilk sezon izle mükemmel, ikiyi de izleyebilirsin. 1 kadar olmasa da olay yarım kalmamış olur, sonrasını çöpe at. Bu 2 sezon bittikten sonra da Twd'ye başlayabilirsin, zaten uzun bir dizi.
Prison Break sonrayı çöpe at kısmına katılmıyorum. Evet en güzel sezon 1. sezon fakat diğer sezonlarda 1. sezonlar gibi olmasa da gayet iyi bence.
PB ilk sezon izle mükemmel 2'yi de izleyebilirsin 1 kadar olmasa da olay yarım kalmamış olur sonrasını çöpe at bu 2 sezon bittikten sonra da TWD'ye başlayabilirsin zaten uzun bir dizi

Prison Break sonrayı çöpe at kısmına katılmıyorum. Evet en güzel sezon 1. sezon fakat diğer sezonlarda 1. sezonlar gibi olmasa da gayet iyi bence.

Prison Break olay örgüsü iyi mi. Her sezon hapishaneye girip geri çıkıyorlar 5 sezonu özetledim.
Yani spoiler vermek istemiyorum iki dizi hakkında da, ama bu şekilde bakarsak TWD'nin her sezonu zombi öldürmek zombiden kaçmak, kendine bi yuva bulmak yuvadan kaçmaktan ibaret. Mesele bunları nasıl işlediği ve birbirine nasıl bağladığı. Dediğim gibi hikayeyi bir bütün olarak işlemede PB daha iyi ama TWD hikayeden daha çok sanki bi temayı işliyor gibi, he hikaye ve senaryosu da güzel orası ayrı.

Prison Break zamanında efsane etki yaratmıştı bende. Sonradan tekrar açıp izlediğimde sarmadı ama burdakilerden en iyisi o bence.

TWD ilk sezonlari guzel fakat bir kac sezon sonra Arka sokaklara bagliyor, Mr.Robot ozel bir dizi bence , aksiyon ve hareketten cok akil oyunlari var dizide, PB izlemedigim icin yorum yapamiyorum hic cekmedi beni.
Bunlarin haricinde alternatif dusunurseniz ''Person Of Interest'' ve ''Fringe''dizilerini kesinlikle hayatinizin bir bolumunde vakit ayirip izlemelisiniz.

En sevdiğim iki diziyi tavsiye etmişsin. Seni tanımak isterim yiğidim. Bu arada Person of Interest bence gelmiş geçmiş en iyisi

5 sene önce sorsaydın twd derdim, salak gibi gidip baş rol karakterleri öldürdüler, kurtlar vadisi pusu gibi, gereksiz karakterler ölmüyor, baş rol karakterleri harcıyorlar hemen. Sırf Rick Grimes için izliyordum, 9.sezonda bıraktım diziyi. Bu yüzden prison break diyorum.

Yorumunu sil lütfen spoiler içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…