B bruak89 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 208 Çözümler 2 24 Ocak 2022 #1 Merhaba, arkadaşlar. Steam'de bir miktar para var. Prison Simulator şu an indirimde. Sizce alınır mı? Aramızda deneyimleyen var mı?
Merhaba, arkadaşlar. Steam'de bir miktar para var. Prison Simulator şu an indirimde. Sizce alınır mı? Aramızda deneyimleyen var mı?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #2 bruak89 dedi: Merhaba, arkadaşlar. Steam'de bir miktar para var. Prison Simulator şu an indirimde. Sizce alınır mı? Aramızda deneyimleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Bence alınmaz hocam hem foruma göre OS X kullanıyorsunuz hem oyun sadece Windows destekli Mac'lerde Linux'larda oyunu açamazsınız.
bruak89 dedi: Merhaba, arkadaşlar. Steam'de bir miktar para var. Prison Simulator şu an indirimde. Sizce alınır mı? Aramızda deneyimleyen var mı? Genişletmek için tıkla... Bence alınmaz hocam hem foruma göre OS X kullanıyorsunuz hem oyun sadece Windows destekli Mac'lerde Linux'larda oyunu açamazsınız.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 24 Ocak 2022 #3 Şahsen benim tercihim değildir.
B bruak89 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 208 Çözümler 2 24 Ocak 2022 #4 TimoLoX dedi: Bence alınmaz hocam hem foruma göre OS X kullanıyorsunuz hem oyun sadece Windows destekli Mac'lerde Linux'larda oyunu açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yerindeki bilgisayar Mac. Evde oynayacağım. Rodok Nişancısı dedi: Şahsen benim tercihim değildir. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir dostum?
TimoLoX dedi: Bence alınmaz hocam hem foruma göre OS X kullanıyorsunuz hem oyun sadece Windows destekli Mac'lerde Linux'larda oyunu açamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yerindeki bilgisayar Mac. Evde oynayacağım. Rodok Nişancısı dedi: Şahsen benim tercihim değildir. Genişletmek için tıkla... Nedeni nedir dostum?
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #5 Demosunu oynamıştım, güzel bir oyun.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 24 Ocak 2022 #6 bruak89 dedi: Nedeni nedir dostum? Genişletmek için tıkla... Yani ben zaten Simulator oyunlarını nadir oynayan biriyimdir. Arada Thief Simulator oynarım o kadar.
bruak89 dedi: Nedeni nedir dostum? Genişletmek için tıkla... Yani ben zaten Simulator oyunlarını nadir oynayan biriyimdir. Arada Thief Simulator oynarım o kadar.