Ne için kullanacağım önemli genelde ben akım korumalı alıyorum hepsini. Tunçmatik markasını öneririm made in turkey ama avrupa standartlarında.İyi günler. Şu anda kullanıyor olduğum üçlü prizin üstünde markası dahi yazmıyor. Bu yüzden sizlerden kaliteli üçlü priz markaları veya önerileri istiyorum.
Laptopun adaptörü ve telefonumu şarj etmek için kullanacağım ve akım korumalı olması her türlü ihtimallere karşı iyi olur.Ne için kullanacağım önemli genelde ben akım korumalı alıyorum hepsini. Tunçmatik markasını öneririm made in turkey ama avrupa standartlarında.
İyi günler. Şu anda kullanıyor olduğum üçlü prizin üstünde markası dahi yazmıyor. Bu yüzden sizlerden kaliteli üçlü priz markaları veya önerileri istiyorum.
Takıldığım Discord serverlarından birtanesinde bir abi tunçmatik iyi değil dedi ve şuan araştırma içerisindeyim. Aktif olarak tunçmatik kullanıyor musunuz?![]()
Tunçmatik Powersurge TSK5082 525J 3'lü Akım Korumalı Priz Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Tunçmatik Powersurge TSK5082 525J 3'lü Akım Korumalı Priz Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.