Priz önerisi

KBL

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben im minimum 4 adet girişini kullanabileceğim bir prize ihtiyacım var, bilgisayarı bağlayacağım. Eğer 4'lünün tüm bölümlerini kullanırsam yanmasından korkuyorum. Hem bilgisayarı güvene alıp, hem de diğer parçaları güvene alacak bir priz önerir misiniz? Sistemin herhangi bir parçasına zarar gelmesini istemiyorum. Akım koruyucu da olur fark etmez, yeter ki herhangi bir şeyde sorun çıkmasın, zarar vermesin. Fiyatı da çok pahalı olmasa iyi olur.

Bütçe nedir? Yani bilgisayarda kullanacaksanız akım korumalı prizler daha mantıklı. Akım korumalı prizler arasında ne kalitelisi diyebileceğimiz schneider electric var APC coklu priz. Daha bugün bunu aldım.
Apc By Schneider Electric PM5-GR 5'li Akım Korumalı Priz Beyaz 900 TL yerine 828 TL
Apc By Schneider Electric PM5-GR 5'li Akım Korumalı Priz Beyaz Fiyatları ve Özellikleri

600TL üzeri nays ile alışverişlerde 15% geri iade ediyor. 700TL gibi bir rakama geliyor. Belki biraz pahalı ama ömürlük?

Viko alın geçin hocam.

Yani dediğiniz hoş ama biraz pahalı sanki ya, 4lü priz olarak ne önerirsiniz, çok pahalı olmasın 400 tl olsa iyi olur

Yani 4 den fazla sayısı olursa extra masraf olur, fazla vir bütçem yok ama 4 lü ve kaliteli olursa sıkıntı yok.
Yani önerdiğim iki marka priz konusunda kaliteli markalar. Priz sayısı fazla olursa bütçe fazla olur diye düşünmeyin. Iki markanin çeşitlerine bakabilirsiniz. Ben bu ikisi arasında kalmıştım, nays işin içine girince tercihimi schneider'den yana kullandım.

Showmax in 4 lü akım korumalı 2m prizini buldum.

Ev içi elektrik malzemeleri için viko'yu övüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…